Κώστας Τσουρός: Αγκαζέ με τη Νόνη Δούνια, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την υπόλοιπη παρέα λένε «Ακόμη δεν είδες τίποτα»

12.09.2023
Κώστας Τσουρός: Αγκαζέ με τη Νόνη Δούνια, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την υπόλοιπη παρέα λένε «Ακόμη δεν είδες τίποτα»
Μία νέα τηλεοπτική πρόταση με συνεργασίες έκπληξη.

Τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου αλλάζουν στο MEGA. Κι «Ακόμα δεν είδες τίποτα!». Έτσι προλογίζει τη νέα εκπομπή του Κώστα Τσουρού το Μεγάλο Κανάλι, μια εκπομπή που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 13:40 το μεσημέρι.

Με την πολυετή εμπειρία του στην τηλεόραση και το καυστικό σχόλιο που τον διακρίνει, ο Κώστας Τσουρός έρχεται για να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment, διαβάζουμε στη συνέχεια, σε μια εκπομπή που θα έχει επίκεντρο την ενημέρωση, αλλά και την ψυχαγωγία στην ιδανική δοσολογία.

κωστασ-τουσροσ-1.jpg

Μαζί με τον παρουσιαστή που μέχρι πέρσι ήταν στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη αλλά δεν είχε κρύψει ποτέ τον στόχο του για δική του εκπομπή θα έχει στο πλευρό του τη Νόνη Δούνια και μαζί μία δυνατή ομάδα με ξεχωριστή αισθητική, άποψη και θετική διάθεση, συγκεκριμένα τους: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης.

Μετά τον Κωνσταντίνο Βασάλο μιλά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον χωρισμό τους και το κάνει με τα καλύτερα λόγια

Στο υπερσύγχρονο studio της νέας εκπομπής του MEGA και με τη βοήθεια τεχνολογίας AR, ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του αναμένεται να παρουσιάζουν ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, νέα από τον λαμπερό κόσμο των celebrities και πρωτότυπα θέματα που αφορούν τον τηλεθεατή, ενώ μέσα από συνεντεύξεις και παρουσιάσεις θα γνωρίζουμε καλύτερα τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας και πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης και της μουσικής.

Νόνη Δούνια: Της απέδωσαν τον όρο celebrity, δεν συμφωνεί και αντέδρασε δημόσια - Και πολύ καλά έκανε

Τα Σαββατοκύριακα στο MEGA γίνονται πιο ενδιαφέροντα και… «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», ολοκληρώνει το Δελτίο Τύπου. Για να δούμε. Πάντως, η ομαδική φωτογρφία που συνοδεύει την είδηση είναι σαφώς καλύτερη και πιο φυσική από αυτή του «Χαμογέλα και Πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου για την οποία έχουμε ήδη εκφράσει τις ενστάσεις μας. Καλή αρχή!

{https://www.instagram.com/p/CxFqJFas79H/}

Τελευταία τροποποίηση στις 12.09.2023 - 13:39