Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα με αλλαγές και επίσημα - Ο Σάββας Πούμπουρας έφυγε, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήρθε

12.09.2023
Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα με αλλαγές και επίσημα - Ο Σάββας Πούμπουρας έφυγε, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήρθε
Έτοιμη για την πρεμιέρα της και η Ελένη Μενεγάκη, σταθερά αργότερα από όλους τους υπόλοιπους.

Από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στις 13:30, η «Ελένη» έρχεται στο MEGA για τρίτη σεζόν, πιστή στην αποστολή της για ποιοτική και αυθεντική ψυχαγωγία, διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου του σταθμού που συνοδεύεται από μία φωτογραφία της παρουσιάστριας, χωρίς όμως την ομάδα της, η οποία φέτος θα εμφανιστεί κάπως παραλλαγμένη, όπως το περιμέναμε, άλλωστε!

Μία από τις πιο σταθερές αξίες της ελληνικής τηλεόρασης, με πηγαίο χιούμορ, αμεσότητα που κερδίζει και αφοπλιστική ειλικρίνεια που χτίζει εδώ και χρόνια ουσιαστικές σχέσεις με τους τηλεθεατές, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο τηλεοπτικό της σπίτι και έχει κοντά της «τη γνωστή και αγαπημένη παρέα συνεργατών, αλλά και έμπειρα ονόματα της τηλεόρασης», όπως διαβάζουμε.

Σταθερά κοντά στην παρουσιάστρια, λοιπόν, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Νάνσυ Νικολαΐδου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καταπιάνονται με τα θέματα της επικαιρότητας, συζητούν και σχολιάζουν, ενώ την ειδησεογραφική επικαιρότητα θα σχολιάζει στο πλατό η Αλεξάνδρα Αθανασίου.

Στην κουζίνα θα έχουμε και πάλι τον Γιώργο Τσούλη και τον Γιώργο Παπακώστας να ετοιμάζουν τις προτάσεις τους για το καθημερινό τραπέζι ενώ φέτος η Ελένη Μενεγάκη συναντά ξανά στην κουζίνα της εκπομπής την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και μαζί εξερευνούν την παραδοσιακή ελληνική γαστρονομία.

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Άκης Πετρετζίκης: Η μάχη της... γαλατόπιτας για τους δυο σεφ - Οι κατηγορίες και η απάντηση

Η μεγάλη επιστροφή στην κουζίνα της Ελένης, λοιπόν με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να αφήνει τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα και να συναντά ξανά τη Μενεγάκη στο Mega. Αναμένουμε.

{https://www.instagram.com/p/CwxicB_MhcJ/}

Τελευταία τροποποίηση στις 12.09.2023 - 13:43