Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Άκης Πετρετζίκης: Η μάχη της... γαλατόπιτας για τους δυο σεφ - Οι κατηγορίες και η απάντηση

22.03.2021
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Άκης Πετρετζίκης: Η μάχη της... γαλατόπιτας για τους δυο σεφ - Οι κατηγορίες και η απάντηση
Για την "πατρότητα" μιας συγκεκριμένης συνταγής ξέσπασε μία δημόσια διαμάχη μεταξύ των δύο δημοφιλών σεφ και εμείς παρακολουθούμε πώς εξελίσσεται.

Μία από τις συνταγές που μοιράστηκε με τους θαυμαστές του ο Άκης Πετρετζίκης χθες, Κυριακή 21/3/2021, στάθηκε η αφορμή για μια έντονη αντίδραση από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Ο λόγος για τη γαλατόπιτα Μάνης, που παρουσίασε (μεταξύ άλλων) ο Άκης στο Kitchen Lab της Κυριακής και στα social media του.

Αμέσως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου απάντησε με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram αλλά και με ιστορίες της.

Γαλατόπιτα Μάνης🧿💙Όταν την βάφτισα έτσι πριν μερικά χρόνια δεν γνώριζα ότι θα έκανε τοοοοοόσο μεγάλη επιτυχία!!!!Την αγάπησαν πολλοί 😉🤩γιατί είναι μοναδική συνταγή που δημιούργησα με βάση ένα γλυκό που έφτιαχνα στο εστιατόριο μου @papadakisrestaurant για πολλά χρόνια. Έχει σαν βάση το μιλφέιγ του εστιατορίου μου. 👉👉👉👉Χαίρομαι να σας εμπνέω 🍔 και να μοιράζομαι μαζί σας συνταγές μοναδικές που δημιούργησα με αγάπη και ενέπνευσα πολλούς να αντιγράψουν μαζί με τα υλικά και το πρωτότυπο όνομα που της έδωσα εγώ το 2012. Ε τώρα αν βγαλεις το αμύγδαλο και βαλεις το καρύδι η βαλεις διαφορετικά φυλλα ή έστω ένα άλλο ταψί 😂😂😂😂👉👉κάνεις σίγουρα μια νέα δική σου συνταγή. ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ,το όνομα και η διαφορετική τεχνική ,είναι αυτό που την ξεχωρίζει. Και σίγουρα στην Μάνη δεν φτιάχνουν έτσι με αυτή την τεχνική την γαλατόπιτα !!! Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ 🌹 Να την φτιάξετε είναι μοναδική😃😃 ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς 👍👍👍😂😂😂🍔🍔🍔🍔🍔

Έμαθα στην ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανέναν 💙💙💙🧿🧿και ο νοών νοήτο ή απλά συνεχίζει να εμπνέεται 😂😂😂😂😂😂😂😂με δικούς μου τίτλους και άλλους ξηρούς καρπούς.

Λίγη ώρα αργότερα είχαμε και απάντηση από τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος θυμίζουμε ότι σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά, η οποία έφτασε μέσω story και με κάπως ειρωνική διάθεση.

Λήγει, άραγε, εδώ η ιστορία ή θα έχουμε συνέχεια; Θα δείξει.