Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαρίνας Πατούλη για τον σύζυγο της: «Δεν ξέρω καν που μένει ο Γιώργος Πατούλης»

22.03.2021
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαρίνας Πατούλη για τον σύζυγο της: «Δεν ξέρω καν που μένει ο Γιώργος Πατούλης»
«Καμιά γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνάω...»

Στην δύσκολη περίοδο που διανύει στα προσωπικά της, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Πατούλη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open. Η εντυπωσιακή κυρία αποκάλυψε πως ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη περνάει κρίση ενώ είπε πως ο σύζυγος της έχει φύγει εδώ και δύο μήνες από το σπίτι τους. Στη συνέχεια λέει πως δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί του και δεν γνωρίζει καν πού μένει!

«Καμιά γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνάω. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media, που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει. Προσπαθώ εδώ και δύο μήνες να επικοινωνήσω μαζί του και απαξιώνει να μου μιλήσει ακόμα και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι, απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα. Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί στην εφηβεία το οποίο αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, τον έχω προσκαλέσει για να τα συζητήσουμε και με ειδικούς, να πάρουμε κοινές αποφάσεις, δεν μου απαντάει καν.

Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του, να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε ξαναμιλήσει.

Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, περνάω έναν θάνατο και αυτός ο ζωντανός θάνατος είναι ακόμα χειρότερος. Σε μια πορεία 35 ετών μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα, η γυναίκα κρατάει το σπίτι. Νομίζω γίνομαι κατανοητή. Εμένα δεν με αφορά το τρίτο πρόσωπο, η οικογένεια είναι πάνω. Η μεγαλύτερη βία, είναι η βία της σιωπής. Για ποιο λόγο; Θα ήθελα να το ξέρω! Τον προκαλώ και μέσα από την εκπομπή σου. Θα προσπαθήσω να μπορέσω μόνη μου πια να στήσω το σπίτι. το παιδί, τον εαυτό μου…

Είναι ένας σοβαρός, αξιόλογος άνθρωπος και αυτή την εικόνα είχα γι’ αυτόν όλα αυτά τα χρόνια που είμαι δίπλα του. Πραγματικά, βλέπω έναν άλλον άνθρωπο. Με ξενίζουν πάρα πολλά και στην πολιτική του πορεία και στις επιλογές του και στην περιθωριοποίηση που έχει κάνει σε εμένα στο οποίο δεν μπορώ να δώσω απαντήσεις. Ελπίζω να ακούσει τις εκκλήσεις μου και να μας απαντήσει. »

Δείτε το βίντεο: