Μιχάλης Σαράντης για Μαίρη Μηνά: "Την προσέχω, τη χαίρομαι, την αγαπάω και την καμαρώνω"

21.03.2021
Μιχάλης Σαράντης για Μαίρη Μηνά: "Την προσέχω, τη χαίρομαι, την αγαπάω και την καμαρώνω"
Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και, φυσικά, για τη σύντροφο της ζωής που που δεν είναι άλλη από την πρωταγωνίστρια της σειράς "Αγγελική".

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στον χώρο του ελληνικού θεάτρου που κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, χωρίς να κρύβουν ούτε αυτή, ούτε τα συναισθήματά τους. Σε ότι αφορά τον Μιχάλη Σαράντη, μάλιστα... το αντίθετο!

Ο συμπαθής ηθοποιός, τον οποίο φέτος βλέπουμε στην τηλεοπτική σειρά "Η Φαμίλια" του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε σήμερα [21/3/2021] στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" και μίλησε για τα πάντα.

Μιλώντας για την δουλειά του στην τηλεόραση φέτος δήλωσε ενθουσιασμένος χαρακτηρίζοντάς την απόλυτη ανατροπή. "Είναι η τρικλοποδιά στην οποια σοβαροφάνεια στους μέχρι τώρα ρόλους μου", είπε εξηγώντας πόσο πολύ την απολαμβάνει.

Η συζήτηση, βέβαια, πέρασε και στα προσωπικά του, όπου δεν "κρατήθηκε" καθόλου.

«Την προσέχω τη Μαίρη, τη χαίρομαι και την αγαπάω και την καμαρώνω», είπε κάποια στιγμή, τοίζοντας ότι στην Αγγελική την έχει αφήσει σε καλά χέρια! Όσο για τον έρωτα;

«Κάπως οι άνθρωποι ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλα συναισθηματικά μεγέθη – γιατί είμαι ερωτευμένος με τη Μαίρη πολύ – δεν ξέρεις από πού σου έρχεται το χαστούκι», απάντησε χαρακτηριστικά.

Ιδού το συγκεκριμένο απόσπασμα:

Γεννημένος το 1985, ο Μιχάλης Σαράντης είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Το 2015 τιμήθηκε με το θεατρικό Βραβείο Χορν για την ερμηνεία του Νότη Σερδάρη στη Φλαντρώ του Παντελή Χορν και του αγγελιοφόρου στον Ιππόλυτο του Ευριπίδη. Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η κινηματογραφική ταινία "Ο Απόκληρος" στην οποία πρωταγωνιστεί, "μέχρι να ανοίξουν οι κινηματογράφοι και να τη δούμε στον φυσικό της χώρο" θα πει χαρακτηριστικά.

Η Mαίρη Μηνά είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών (αποφοίτησε το 2016) και πτυχιούχος κοινωνική λειτουργός του Πανεπιστημίου Κρήτης. Γεννήθηκε στα Τρίκαλα, αλλά τα καλοκαίρια της τα περνούσε στην Πάρο. Δούλεψε για πολλά χρόνια στη Σουηδία σε θέατρο ατόμων με ειδικές ικανότητες.