Η Μαρία Βοσκοπούλου έγινε ξανθιά και υπάρχει λόγος σοβαρός

21.03.2021
Η Μαρία Βοσκοπούλου έγινε ξανθιά και υπάρχει λόγος σοβαρός
Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου δοκίμασε μια μεγάλη αλλαγή στο λουκ της αλλά δεν την έχει συνηθίσει ακόμη, ούτε η ίδια.

Με το καλλιτεχνικό "μικρόβιο" να ρέει άφθονο στις φλέβες της, η Μαρία Βοσκοπούλου αποφάσισε από πολύ μικρή ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική, όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.

Το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη το έκανε ήδη, μέσα από την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ "Τα καλύτερά μας χρόνια" και να που, όπως φαίνεται, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα, το οποίο, όμως, την ήθελε... ξανθιά.

Για έναν ρόλο, λοιπόν, έβαψε το μαλλί της η 20χρονη ηθοποιός, η οποία αποκάλυψε τα της αλλαγής μέσω social media.

Ιδού η ανάρτησή της για το νέο λουκ ενώ στη συνέχεια η ιστορία που μοιράστηκε ενώ αναρωτιέται στις πόσες μέρες συνηθίζει κανείς την αλλαγή. Η ίδια, προφανώς, χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη.

Όσο για τον ρόλο για τον οποίο μιλάμε; Η Μαρία Βοσκοπούλου θα συμμετάσχει στη σειρά "Καρτ Ποστάλ" που υπογράφει για την ΕΡΤ η Βικτόρια Χίσλοπ. Τα γυρίσματα της σειράς, που αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια, έχουν ήδη ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο τους στο Λονδίνο και θα συνεχιστούν στο μαγευτικό νησί της Κρήτης, στον Άγιο Νικόλαο, από τις 22 Μαρτίου. Την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού και η Δώρα Μασκλαβάνου. Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.

Εν αναμονή λοιπόν.