Μαρίνα Πατούλη: Μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και για τον Γιώργο Πατούλη [video]

21.03.2021
Μαρίνα Πατούλη: Μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και για τον Γιώργο Πατούλη [video]
Στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" του ΟPEN μίλησε και σήμερα η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής και εξήγησε όλα όσα συμβαίνουν με την υγεία της και την προσωπική της ζωή.

Μία μέρα μετά την είδηση ότι εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο με πρόβλημα στην καρδιά, ενώ, μάλιστα μόλις είχε αναφερθεί δημόσια στις φήμες σχετικά με το διαζύγιό της, ύστερα από 35 χρόνια γάμου, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε τηλεφωνικά με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

"Έχω καρδιακή ανεπάρκεια. Εμφανίστηκε πρώτη φορά πέρσι. Πήγα στο νοσοκομείο χθες, έπρεπε να παραμείνω, όμως επειδή ήταν και το παιδί μόνο του στο σπίτι, πήρα την απόφαση να γυρίσω. Έχω κάποια άσχημα συμπτώματα όμως θα το αντιμετωπίσω», είπε σε πρώτη φάση η κυρία Πατούλη, ένω στην ερώτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για το αν έχει μιλήσει με τον Γιώργο Πατούλη, εκείνη, αρχικά... πάγωσε.

"Όχι", απάντησε κάποια στιγμή, με την παρουσιάστρια, η οποία, επίσης τα έχασε προς στιγμή, να εξηγεί ότι ρωτά έχοντας ακούσει τον Χάρη Ρώμα [στενό συνεργάτη του Περιφερειάρχη, για την ιστορία] να λέει στην Ναταλία Γερμνού ότι όντως, η κυρία Πατούλη βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά ότι όλα είναι καλά και ότι ο κύριος Πατούλης βρίσκεται κοντά της.

"Σίσσυ μου, αντιμετωπίζω τον Γολγοθά μου της προσωπικής μου υγείας και του οικογενειακού μου θέματος. Δεν έχω παρακολουθήσει τα κανάλια για να δω τι είπε ο κ. Ρώμας. Με τον κύριο Ρώμα δεν έχω συνομιλήσει, δεν είναι προσωπικός μου φίλος. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου, είναι αυτοί που με αγαπάνε πραγματικά και το έχουν αποδείξει. Στέκονται κοντά μου με φυσική παρουσία. Για κάτι άλλο δεν ξέρω να σας πω", συνέχισε η κυρία Πατούλη υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι σε θέση να κάνει την όποια δήλωση, και ότι με τα τόσα άσχημα που διαδραματίζονται γύρω μας εξαιτίας του κορονοϊόυ, δεν θα ήθελε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με το δικό της προσωπικό ζήτημα.

Ιδού και το σχετικό απόσπασμα: