Μετά τον Κωνσταντίνο Βασάλο μιλά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον χωρισμό τους και το κάνει με τα καλύτερα λόγια

28.06.2023
Μετά τον Κωνσταντίνο Βασάλο μιλά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον χωρισμό τους και το κάνει με τα καλύτερα λόγια
Η ζωή τους έφερε κοντά στον Άγιο Δομίνικο όπου και οι δυο συμμετείχαν στο Survivor του 2017. Χώρισαν πριν από το Survivor All Star του 2023 όμως, επίσημα, εμείς το μαθαίνουμε τώρα.

Ο όγδοος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα παραδέχτηκε πρώτη φορά ότι, όντως, χώρισε.

Λίγες μέρες αργότερα έκανε το ίδιο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη καλεσμένη στην εκπομπή "Ποιος είναι Πρωινιάτικα". Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον πρώην σύντροφό της παραδίδοντας μαθήματα πολιτισμού!

"Σκέφτηκα μόνο εμένα και τον Κωνσταντίνο. Δεν σκέφτομαι το τι θα νομίζει ο άλλος άνθρωπος. Ξέρω ότι έχω μία απίστευτη και ωραία σχέση με τον Κωνσταντίνο, είμαστε αληθινοί. Ήμασταν ένα ζευγάρι που δείχναμε την προσωπική μας ζωή καλώς ή κακώς, αλλά το κάναμε αυθόρμητα. Μεγαλώνοντας όμως θέλεις να κρατήσεις κάποια πράγματα για εσένα. Οπότε αποφασίσαμε από κοινού να μην το πούμε και δεν το κάναμε για να τροφοδοτήσουμε αυτό το μυστήριο, θέλαμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε μία χαρά, έχουμε μία απίστευτη σχέση. 6 χρόνια ήμασταν μαζί, τον αγαπώ και με αγαπάει. Μιλάμε και όταν βγήκε με πήρε και τηλέφωνο και του είπα: 'Έλα θείο'."

"Δεν μένουμε πια μαζ", είπε στη συνέχεια επίβεβαιώνοντας πως όταν μπήκαν στο Survivor δεν ήταν μαζί αλλά αυτή η δήλωση που έκανε ότι: "Σε περιμένω με την κούπα στο σπίτι" πραγματικά την εννοούσε, ήθελε να είναι ο νικητής.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.06.2023 - 19:09