Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Στα δικαστήρια με αφορμή τη διατροφή των παιδιών τους (βίντεο)

04.10.2022
Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Στα δικαστήρια με αφορμή τη διατροφή των παιδιών τους (βίντεο)
Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε αγωγή στον Μαραντίνη για παραβίαση της υποχρεώσεως για διατροφή κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν στο κτήριο 9 της πρώην Σχολής Ευελπίδων την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, καθώς ο frontman των Onirama φέρεται να μην πληρώνει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών.

Σοφία Χατζηπαντέλη εναντίον Λάκη Γαβαλά: Ο δημόσιος καβγάς επειδή την αποκάλεσε "Φρύδια Κάλο"

Λόγω αυτού, η παρουσιάστρια έκανε αγωγή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Μαζί της ήταν και οι κουμπάροι και καλοί της φίλοι, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά. Μετά την ολοκλήρωση της δικάσιμου, ο εισαγγελέας πρότεινε για τον Μαραντίνη ποινή 12 μηνών φυλάκισης με 3ετή αναστολή.

Βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα, η Σίσσυ Χρηστίδου αρνήθηκε ευγενικά να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους λέγοντας: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό. Ζητώ συγγνώμη ειλικρινά γιατί κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Δεν θέλω, δεν θέλω».

Η Μαρία Τζομπανάκη σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη: «Θα ήθελα να μην έχω κάνει κάποια λάθη γιατί έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν»

Η συνέντευξη στο Οκ!

Πριν μερικές εβδομάδες, η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε μια σχετική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!.

"Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με κατανόηση απέναντι στον εαυτό μου και να μην το πάρω ως προσωπική αποτυχία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρεις, γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου".

"Όταν παντρεύεσαι, δεν υπολογίζεις να χωρίσεις, αλλά ότι θα είσαι με τον άλλο μια ζωή. Είναι σχεδόν 4 χρόνια και έχουμε βρει τις ισορροπίες μας σε κάποιο βαθμό, αλλά για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν όμως υπάρχουν δύο παιδιά, δεν είναι το διαζύγιο, είναι τα παιδιά. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όσους χωρίζουν και έχουν παιδιά: τι είναι το καλύτερο για εκείνα. Οπότε εκ των πραγμάτων βάζεις τον εγωισμό σου σε δεύτερο πλάνο και πορεύεσαι με αυτό", είχε πει η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο γάμος και το διαζύγιο

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε σε συναυλία των Onirama στη Χαλκιδική το 2005, παντρεύτηκε το 2009 και απέκτησε δύο παιδιά, τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο.