Hugh Jackman - Deborra Lee Furness: Το διαζύγιο σοκ, οι φήμες περί σεξουαλικότητας και τι έχουν παραδεχτεί οι ίδιοι

16.09.2023
Hugh Jackman - Deborra Lee Furness: Το διαζύγιο σοκ, οι φήμες περί σεξουαλικότητας και τι έχουν παραδεχτεί οι ίδιοι
O Hugh Jackman και η Deborra-Lee Furness χώρισαν και κάποιοι σταμάτησαν να πιστεύουν στα παραμύθια. Άλλοι, πάλι, μιλούν για την «ώρα μηδέν» μίας σχέσης που στην ουσία η΄ταν μια απλή κάλυψη. Εμείς, με την αφορμή, θυμόμαστε μερικές από τις φορές που εκείνη έχει απαντήσει δημόσια στις φήμες που ήθελαν, ανέκαθεν, τον σύζυγό της γκέι.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα. Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, που μέχρι και πολύ πρόσφατα μοιράζονταν δημόσια λόγια λατρείας και θαυμασμού δεν υπάρχει πια.

Στη μία και μοναδική (όπως ξεκαθάρισαν κάθετα) κοινή ανακοίνωση που δημοσίευσαν μέσω του περιοδικού People διαβάζουμε τα ε΄ξης:

«Ευλογηθήκαμε με σχεδόν 3 κοινές δεκαετίες ως σύζυγοι στο πλαίσιο ενός υπέροχου γάμου γεμάτου αγάπη. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει ρότα και αποφασίσαμε να χωρίσουμε αναζητώντα την προσωπική μας ανάπτυξη. Η οικογένειά μας υπήρξε και θα είναι πάντα η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας. Ξεκινάμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την κατανόησή σας στο να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς η οικογένειά μας καθοδηγεί αυτή τη μετάβαση στη ζωή όλων».

Στην υπογραφή βλέπουμε «Deb and Hugh Jackman» και μαζί την διευκρίνιση πως αυτή θα είναι η μόνη δήλωση που θα κάνουν και οι δυο.

O τρόπος με τον οποίο ο Hugh μιλούσε για την Debs του όλα αυτά τα χρόνια τον είχε βάλει σε υψηλές θέσεις στη λίστα με «Τον έρωτα που θέλουμε», όμως να που και αυτο΄ς είχε ημερομηνία λήξης!

Η πιο πρόσφατη δημόσια έκφραση αγάπης του Jackman προς τη Furness ήταν στα γενέθλια εκείνης τον περασμένο Απρίλιο. Φαίνεται ότι μέσα σε αυτούς τους πέντε μήνες, όλα άλλαξαν δραστικά.

{https://www.instagram.com/p/Cq5P6ooOMxj/}

Ο Hugh Jackman και η Deborra-Lee Furness γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα της αστραλέζικης σειράς "Corelli" και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Ο ηθοποιός έκανε την πρόταση γάμου ύστερα από μόλις τέσσερις μήνες, μην μπορώντας να φτάσει τους έξι όπου είχε βάλει το όριο… ασφαλείας, όπως είχε εκμυστηρευτεί χαριτολογώντας σε συνέντευξη στο περιοδικό "Town & Country". Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 11 Απριλίου 1996 και ύστερα από δύο αποβολές, υιοθέτησε δύο παιδιά, τον Oscar Maximillian που γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 2000 και την Ava Eliot που γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 2005.

Όλα τα χρόνια και, ίσως, κυρίως λόγω της μεγα΄λης διαφοράς ηλικίας που τους χωρίζει (54 ετών εκείνος, 67 εκείνη) οι φήμες τους «χώριζαν» κάθε τρεις και λίγο, υπογραμμίζοντας διαρκώς ότι εκείνος είναι γκέι!

H Deborra ήταν εκείνη που έχει απαντήσει δημόσια επί του θέματος και όχι μία φορά. Άλλοτε με χιούμορ, άλλοτε πιο σοβαρά, η απάντηση ήταν πάντα κάθετη: «Κακοήθειες και ανακρίβειες»!

«Δεν δίνουμε καθόλου βάση σε αυτά τα δημοσιεύματα. Πολύ απλά δεν μας αφορούν. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της, η DeborraL-Lee ενώ ενδια΄φερον έχει και τη τοποθέτησή της επ' αυτού στο πλαίσιο συνέντευξης που είχε δώσει πριν από τρία χρόνια στην εκπομπή του Anh Brush «With Fame».

Εκεί, μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που αφορούν στη σεξουαλικότητα του συζύγου της, τονίζοντας ότι δεν δίνει καμία σημασία σε καοήθειες και ψέματα των tabloids.

«Είναι gay εδώ και πολλά χρόνια. Κι εγώ το ίδιο. Θυμάσαι τότε που έκανα το Shame; Ήμουν gay . Σοκαρίστηκαν όλοι όταν παντρεύτηκα τελικά», είχε πει γελώντας η Furness.

«Πόσο ενοχλητικές είναι αυτές οι θεωρίες;», είχε ρωτήσει ο δημοσιογράφος. «Είναι απλά λάθος. Είναι σαν κάποιος να πάει στον Elton John και να του πει ότι είναι straight. Είμαι σίγουρη ότι θα εκνευριστεί», είχε απαντήσει εκείνη, συμπλη΄ρωνοντας «Βλέπω όλα αυτά τα περιοδικά και είναι τόσο κακεντρεχή... Ελπίζω ο κόσμος να αντιλαμβάνεται ότι είναι όλα κατασκευασμένα».

{https://www.instagram.com/p/Cme9QTQJzEX/}

Hugh Jackman: Πιστεύει ότι η Whitney Houston τραγουδούσε "I will always love you" σ' εκείνον αποκλειστικά και εξηγεί γιατί

Τον Απρίλιο του 2022 είχε αντιδράσει με παρόμοιο τρόπο μιλώντας στο podcast Not an Overnight Success, χαρακτηρίζοντας το όλο σκηνικό «ανόητο και βαρετό».

«Πώς μπορούν να επινοούν κάτι τέτοιο; Με εκπλήσσει που αυτά τα περιοδικά συνεχίζουν να την γλιτώνουν», είχε αναρωτηθεί, συμπληρώνοντας πως «Πουλάνε δυστυχία. Μάλλον ο κόσμος θέλει να βλέπει ότι άλλοι άνθρωποι είναι δυστυχισμένοι επειδή έτσι νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους».

«Αν ήταν γκέι», είχε πει η Debbora-Lee, «θα μπορούσε να είναι γκέι. Δεν χρειαζόταν πια να κρύβεται στην ντουλάπα. Και θα έβγαινε με τον Μπραντ Πιτ ή κάτι τέτοιο, δεν θα ήταν μαζί μου!».

Ε, τώρα, αλήθεια, δεν έχει και άδικο σ' αυτό! Αλλά ποιος τους ξέρει!

Bottom line, το επόμενο κεφάλαιο στις ζωές τους έχει ξεκινήσει και... εκείνοι ξέρουν και αρκεί.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.09.2023 - 12:33