Deborra Lee Furness για Hugh Jackman: "Είναι gay εδώ και πολλά χρόνια - Κι εγώ το ίδιο"

30.09.2020
Deborra Lee Furness για Hugh Jackman: "Είναι gay εδώ και πολλά χρόνια - Κι εγώ το ίδιο"
Τη δική της απάντηση σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα θέλησε να δώσει η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού.

Ο Hugh Jackaman και η Deborra-Lee Furness γνωρίστηκαν το 1995 όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην τηλεοπτική σειρά Corelli. Εκείνος ήταν 27 ετών και εκείνη 40 [φωτό κάτω]. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παντρεύτηκαν το 1996. 24 χρόνια μετά, ο έρωτας αυτός όχι μόνο δεν έχει μειωθεί, αλλά δείχνει πιο δυνατός από ποτέ.

Η 64χρονη Deborra-Lee εμφανίστηκε στην εκπομπή του Anh Brush "With Fame" και μεταξύ άλλων απάνησε στις φήμες που αφορούν στη σεξουαλικότητα του συζύγου της, τονίζοντας ότι δεν δίνει καμία σημασία σε καοήθειες και ψέματα των tabloids.

"Είναι gay εδώ και πολλά χρόνια. Κι εγώ το ίδιο. Θυμάσαι τότε που έκανα το Shame; Ήμουν gay . Σοκαρίστηκαν όλοι όταν παντρεύτηκα τελικά", είπε γελώντας η Furness.

"Πόσο ενοχλητικές είναι αυτές οι θεωρίες;", ρώτησε ο δημοσιογράφος. "Είνα απλά λάθος. Είναι σαν κάποιος να πάει στον Elton John και να του πει ότι είναι straight. Είμαι σίγουρη ότι θα εκνευριστεί", ήταν η απάντησή της.

"Βλέπω όλα αυτά τα περιοδικά και είναι τόσο κακεντρεχή... Ελπίζω ο κόσμος να αντιλαμβάνεται ότι είναι όλα κατασκευασμένα", συμπλήρωσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Deborra-Lee μίλησε για τη γνωριμία της με τον αγαπημένο της, την καρμική τους σχέση και το πόσο αγενές είναι να λένε "πόσο τυχερή είναι που έχει στο πλευρό της τον Hugh Jackman".

Δείτε όλη τη συνέντευξη στη συνέχεια