Κάποιος να σε κοιτάζει όπως Hugh Jackman: Δες αυτή τη φωτογραφία για να ξέρεις! | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:03
8/5/2020

Κάποιος να σε κοιτάζει όπως Hugh Jackman: Δες αυτή τη φωτογραφία για να ξέρεις!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η τελευταία ανάρτηση του δημοφιλούς Αυστραλού ηθοποιού θα μπορούσε να έχει τίτλο "The Look of True Love", για να χρησιμοποιήσουμε την αγγλική! Ε, ναι. Δε χωρά αμφιβολία.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο Hugh Jackman και η Deborra Lee-Furness γνωρίστηκαν το 1995 όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην τηλεοπτική σειρά Corelli. Εκείνος ήταν 27 ετών και εκείνη 40 [φωτό κάτω]. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παντρεύτηκαν το 1996. 24 χρόνια μετά, ο έρωτας αυτός όχι μόνο δεν έχει μειωθεί, αλλά δείχνει πιο δυνατός από ποτέ.

Πριν από λίγο, ο Jackman μοιράστηκε στο Instagram μια απίθανη φωτογραφία, που όπως εξήγησε στη λεζάντα, τράβηξε η αγαπημένη του.

Ναι, είναι η φωτογραφία που βλέπεις στην αρχή και ακριβώς πιο κάτω. Το βλέμα με το οποίο κοιτάζει τη γυναίκα της ζωής του είναι, πραγματικά μοναδικό!

Όσο για το βίντεο στη συνέχεια είναι το πιο πρόσφατο από την περίοδο της καραντίνας.

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ