Η Μαρία Μενούνος είχε αποφασίσει να μη δείξει το πρόσωπο της κόρης της, όμως το έκανε και εξηγεί γιατί

16.09.2023
Η Μαρία Μενούνος είχε αποφασίσει να μη δείξει το πρόσωπο της κόρης της, όμως το έκανε και εξηγεί γιατί
Η μικρή Αθηνά έγινε τριών μηνών και, είναι ξεκάθαρο ήδη το στοιχείο που, αν μη τι άλλο, έχει κληρονομήσει από τη μητε΄ρα της.

Τρεις φωτογραφίες που ξεχειλίζουν ευτυχία μοιράστηκε η Μαρία Μενούνος όπου, χωρίς αμφιβολία, μεγάλη πρωταγωνίστρια είναι η κόρη της.

Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια και ο σύζυγό της, Keven Undergaro υποδέχτηκαν, μέσω παρένθετης μητέρας, την κορούλα τους στις 23 Ιουνίου και από εκείνη τη στιγμή έχει αλλάξει η ζωή τους.

Η Μαρία μοιράζεται συχνά εικόνες απο΄ την καθημερινότητά τους αλλά αυτή η τελευταία ανάρτηση έχει κάτι το διαφορετικό, ενώ είχε προηγηθεί μία που ενημέρωνε για τους τρεις μήνες που θα συμπλήρωνε η μικρούλα την επόμενη μέρα..

«3 μηνών αύριο. Ο χρόνος τρέχει κι εμείς απολαμβάνουμε κάθε δευτερόλεπτο με την Αθηνά. Τι ευλογία!!! Είμαστε τρελά ερωτευμένοι εδώ πέρα!», έγραφε μεταξύ άλλων η Μενούνος ευχαριστώντας ταυτόχρονα τους φανς για την αγάπη που τους έχουν δείξει τόσον καιρό.

Από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε βέβαια, εμείς ξεχωρίσαμε το βλέμμα του μπαμπά Keven που, πραγματικά, μας συγκίνησε πολύ!

{https://www.instagram.com/p/CxLeivApT7L/?img_index=1}

Και μία μέρα μετά ήρθε και η ανάρτηση για την οποία συζητάμε σήμερα. Τρεις ακόμη φωτογραφίες στις οποίες, όμως, φαίνεται καθαρότατα το προσωπάκι της μικρούλας με ένα χαμόγελο που είναι να σε ξετρελαίνει!

μενουνοσ.jpg

«3 μηνών σήμερα», γρα΄φει η μαμά Μαρία και εξηγεί: «Ο Kev κι εγώ πραγματικά θέλουμε να κρατήσουμε το προσωπάκι της εκτός social ΑΛΛΑ ουδείς είδε το χαμόγελό της γιατί ήταν υπερβολικά μικρή όταν ποζάραμε για το εξώφυλλο. Τέλος πάντων, όσο είναι ακόμη μικρή, υποθέτω ότι είναι εντάξει να μοιραστώ αυτή τη μία ανάρτηση καθω΄ς ΦΩΤΙΖΕΙ την κάθε μέρα μας και ελπίζω να μπορέσει να φωτίσει και τη δική σας. Την αγαπάμε τόσο πολύ που μπορεί να εκραγούμε!»

Η Μαρία Μενούνος δείχνει τα σημάδια από την επέμβαση για τον καρκίνο, χαμογελάει και εξηγεί γιατί

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και αν η Μαρία Μενούνος είναι ένα πράγμα: «Το κορίτσι χαμόγελο», τότε αυτό το βασικό και τόσο φωτεινό στοιχείο της το έχει κληροδοτήσει στο ακέραιο στην κόρη της, χωρίς καμία αμφιβολία.

Να τους ζήσει.

{https://www.instagram.com/p/CxOvDytvddQ/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.09.2023 - 14:52