Η Μαρία Μενούνος δείχνει τα σημάδια από την επέμβαση για τον καρκίνο, χαμογελάει και εξηγεί γιατί

10.07.2023
Η Μαρία Μενούνος δείχνει τα σημάδια από την επέμβαση για τον καρκίνο, χαμογελάει και εξηγεί γιατί
Παρότι έχει "χτυπηθεί" πολύ από τη μοίρα (θα έλεγε κανείς) η Μαρία Μενου΄νος παραμένει αισιόδοξη και πάντα χαμογελαστή και φωτεινή. Έχοντας αφήσει πίσω της και την τελευταία δοκιμασία, η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια μοιράζεται εικόνες από τα σημάδια της και το συναίσθημά της.

Τον περασμένο Μάιο, λίγο μετά την ανακοίνωση ότι μαζί με τον σύζυγό της, Kenen Undergaro, περιμένουν μέσω παρένθετης μητέρας το πρώτο τους παιδάκι, ύστερα από προσπάθειες μίας δεκαετίας, η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας, είχε χειρουργηθεί και είχε ανακάμψει στο μεταξύ.

Πρόσφατα η Μαρία μίλησε έξω από τα δόντια για τη δοκιμασία της και δεν δίστασε να υποστηρίξει δημόσια πως ο καρκίνος της επιδεινώθηκε (και μάλιστα πολύ γρήγορα) λόγω αμέλειας (επί της ουσίας) των γιατρών.

Η ίδια, βέβαια, επέμενε γιατί ένιωθε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, το πρόβλημα εντοπίστηκε, εκείνη χειρουργήθηκε και τώρα έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η 45χρονη παρουσιάστρια φορά το μπικίνι της και ποζάρει αφήνοντας τα σημάδια από την πρόσφατη επέμβαση σε κοινή θέα για τα οποία και μιλά δημόσια. Πάντα χαμογελά και εξηγεί γιατί...

"Σκέφτομαι το χειρουργείο στις αρχές του χρόνου και είμαι ευγνώμων για τη δύναμη με την οποία με ευλόγησε ο Θεός ώστε να ανταπεξέλθω και φυσικά για όλους τους ανθρώπους που έστειλε για να με βοηθήσουν επίσης. Τώρα βλέπω τα σημάδια στα οποία βάζω έντονο αντιηλιακό για να τα προστατεύσω και χαμογελώ", γράφει η Μαρία και προσθέτει μια καρδούλα ως... επιστέγασμα των συναισθημάτων της.

{https://www.instagram.com/p/CufoBChPNJn/}

Τελευταία τροποποίηση στις 11.07.2023 - 11:30