Νέο χτύπημα για τη Μαρία Μενούνος: Διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας λίγο πριν γίνει μητέρα

04.05.2023
Νέο χτύπημα για τη Μαρία Μενούνος: Διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας λίγο πριν γίνει μητέρα
"Ο Θεός μου χάρισε ένα θαύμα', λέει με συγκίνηση η Μαρία Μενούνος καθώς μοιράζεται ακόμη μία μάχη με την υγεία της που έδωσε πρόσφατα και βγήκε νικήτρια.

Διανύοντας μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της καθώς περιμένει να γεννηθεί, μέσω παρένθετης μητέρας, το πρώτο της παιδί, η Mαρία Μενούνος αποκάλυψε ακόμη μία δυσκολία που της επιφύλλαξε η ζωή και το έκανε, όπως το κα΄θετί στη ζωή της με χαμόγελο!

Το 2017 είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκε σε 7ωρη χειρουργική επέμβαση ενώ πιο πρόσφατα αποκάλυψε ότι πάσχει από διαβήτη τύπου 1 και τώρα, έχοντας χάσει στο μεταξύ και την αγαπημένη της μητέρα από καρκίνο, η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε ο΄τι τον Ιανούριο διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, και έχοντας τη διάγνωση πολύ νωρίς, τον νίκησε. Με βα΄ση τη δική της εμπειρία μάλιστα προτρέπει όλο τον κόσμο να μην αμελεί τα μηνύματα που τους δίνει το σώμα τους.

{https://www.instagram.com/p/Crx_cCcOHVF/}

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People η 44χρονη παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά τη μάχη της την οποία δεν ήξερε σχεδόν κανείς, ούτε ο πατέρας της. Μία μάχη που έφτασε από το πουθενά τη στιγμή που εκείνη και ο σύζυγός της, Keven Undergaro ετοιμαζόταν να γίνουν πρώτη φορά γονείς, ύστερα από προσπάθειες 10 χρόνων.

Η έγκαιρη διάγνωση ήταν αυτό που, τελικά, την έσωσε, και μάλιστα από μιας μορφή καρκίνου που πολύ δύσκολα αντιμετωπίζεται.

"Θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι υπάρχουν μέρη που μπορείς να πας και να προλάβεις τα πράγματα από νωρίς. Δεν πρέπει να αφήνεις τον φόβο να μπαίνει στη μέση", λέει η Μαρία τονίζοντας πως υπήρξαν στιγμές που νόμιζε ότι είχε χάσει το παιχνίδι αλλά τελικά είναι εντάξει γιατί, ακριβώς, εντόπισε το πρόβλημα νωρίς.

{https://www.instagram.com/p/CryRO6kpnG8/}

Η Μαρία Μενούνος και ο Keven Undergaro αποκάλυψαν το φύλο του παιδιού που περιμένουν και το παιχνίδι με το όνομα

Έχοντας αντιμετωπίσει θαρραλέα όλα τα προβλήματα υγείας που έτυχαν στον δρόμο της, η Mαρία Μενούνος είναι έτοιμη πια να υποδεχτεί την κόρη της, παρόλο που κάποια στιγμή, όπως παραδέχτηκε, πίστεψε πως ο σύζυγός της θα χρειαζόταν να μεγαλώσει μόνος το παιδί τους. Με πίστη, αφοσίωση, συγκεκριμένη δίαιτα και θετική προσέγγιση στα πάντα, η παρουσιάστρια είναι υγιής και έτοιμη για το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της.

{https://www.instagram.com/p/Cr0o8AttZ9f/}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.05.2023 - 20:39