Διονύσης Σχοινάς: Γιορτάζει 26 χρόνια με την Καίτη Γαρμπή και αποκαλύπτει πότε θα την αφήσει ελεύθερη

04.05.2023
Διονύσης Σχοινάς: Γιορτάζει 26 χρόνια με την Καίτη Γαρμπή και αποκαλύπτει πότε θα την αφήσει ελεύθερη
Επέτειο έχουν σήμερα η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά και το γιόρτασαν... by the pool.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Ο Διονύσης Σχοινάς συμπληρώνουν σήμερα, 26 χρόνια γάμου και με την αφορμή, εκείνος μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία και δυο λόγια τρυφερά αλλά και αστεία μαζί.

"26 χρόνια μαζί ! ❤️❤️ Καμιά τριανταριά χρόνια ακόμα μαζί και μετά @kaitigarbi είσαι ελεύθερη !!!", διαβάζουμε στη λεζάντα, ενώ στη φωτογραφία τους βλέπουμε ξαπλωμένους δίπλα δίπλα σε δυο ξαπλώστρες μπροστά σε μια πισίνα, πιασμένους, όπως πα΄ντα, χέρι χέρι.

{https://www.instagram.com/p/Cr0RQKJoZja/}

Πέρσι τέτοια μέρα, ο τραγουδιστής μας είχε επίσης συγκινήσει όταν με την ανα΄ρτησή του είχε επιστρέψει στην παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1996, όταν έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημε΄νη του σε Live μετάδοση καθώς ήταν καλεσμένοι και οι δυο στην εκπομπή CIAO ANT1 με τη Ρούλα Κοροληλά οικοδέσποινα και "μέσα στο κόλπο".

Την ίδια χρονιά η Καίτη είχε αφιερώσει επίσης μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον άντρα της ζωής της χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα
"έναν άντρα του σήμερα με την ιπποτική νοοτροπία του χτές, με έναν ιπποτικό κώδικα τιμής, με μια υψηλού επιπέδου ηθική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του, στους φίλους του, στους συνεργάτες του, στους συνανθρώπους του".

{https://www.instagram.com/p/CdIymmJMJVT/}

Φέτος (μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτά τα λόγια, τουλάχιστον) δεν έχουμε ανάλογη ανάρτηση από πλευράς Καίτης, αλλά, αναμένουμε!

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη στα 27 χρόνια της κοινής τους ζωής είναι σκέτη απόλαυση [video]

Με την αφορμή, ιδού το βίντεο από αυτή την ιστορική πρόταση γάμου για ένα... φρεσκάρισμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=2q-fAkEm-Is&t=6s}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.05.2023 - 21:39