Διονύσης Σχοινάς: Η απίθανη ανάρτηση που αφιέρωσε στην Καίτη Γαρμπή για τα 25 χρόνια γάμου

04.05.2022
Διονύσης Σχοινάς: Η απίθανη ανάρτηση που αφιέρωσε στην Καίτη Γαρμπή για τα 25 χρόνια γάμου
Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή είναι, χωρίς αμφιβολία, αυτό που συνηθίζουν να λένε οι πιο σύγχρονοι "το απόλυτο couple goals". Σήμερα έχουμε την πιο πρόσφατη απόδειξη για το λόγου το αληθές.

Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1996 όταν ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκαν στο πλατό της εκπομπής "Μπράβο Ρούλα", απαστράπτοντες, ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, έτοιμοι να πουν τις ευχές τους και να τραγουδήσουν μαζί το ντουέτο τους, που εκείνο τον καιρό κυκλοφορούσε.

Η οικοδέσποινα, Ρούλα Κορομηλά, «μέσα στο κόλπο» και αυτό που ακολούθησε έμεινε στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης ως μία από τις πιο ζωντανές και χαρούμενες στιγμές. Ο 27χρονος, τότε, Διονύσης, έκανε On Camera πρόταση γάμου στην κατά 8 χρόνια μεγαλύτερή του (όχι ότι έχει καμία σημασία, δηλαδή!!!) αγαπημένη του και πέτυχε την απόλυτη έκπληξη!

Από εκείνη τη στιγμή, οι δυο τους είναι πάντα μαζί κι ευτυχισμένοι μαζί με τον μονάκριβο γιο τους, Δημήτρη, ο οποίος ακολουθεί στα μουσικά βήματά τους.

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Ο γιος τους είχε γενέθλια και ιδού οι τρυφερές αναρτήσεις τους

Σήμερα (4/5/2022) γιορτάζουν την 25η επέτειο γάμου τους και ο Διονύσης ευχήθηκε στην Καιτούλα του και δημόσια με τον πιο γλυκό τρόπο. Ένα απόσπασμα από εκείνη την ιστορική στιγμή μοιράστηκε στο Instagram μαζί με τα πιο τρυφερά λόγια. «25 χρόνια μαζί βασίλισσα μου ! @kaitigarbi», γράφει η Διονύσης και τα hashtags ολοκληρώνουν το όλο point με τον πιο γλυκό τρόπο: #endlesslove #25yearsmarried #thanksgod #happiness #grateful

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη στα 27 χρόνια της κοινής τους ζωής είναι σκέτη απόλαυση [video]