Η Blake Lively και το «σκάνδαλο» με τις τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις της στο Met Gala

04.05.2022
Η Blake Lively και το «σκάνδαλο» με τις τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις της στο Met Gala
Σε απόλυτη «Βασίλισσα του Kόκκινου Xαλιού» του Met Gala -ό,τι χρώμα και αν έχει αυτό- ανακηρύσσεται, χωρίς αμφιβολία, η Blake Lively, η οποία, φαίνεται ότι είναι η πιο καλά «διαβασμένη» από τις διάσημες κυρίες που περπάτησαν μαζί της και ιδού γιατί.

Το φετινό Met Gala με θέμα «Guilded Glamour and White Tie» πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα και οι συζητήσεις που ακολούθησαν, για τις εμφανίσεις, ήταν πολλές.

Κεντρικό θέμα αντιπαραθέσεων η αναπάντεχη εμφάνιση της Kim Kardashian με το εμβληματικό nude φόρεμα που φορούσε η Marilyn Monroe όταν τραγούδησε στον πρόεδρο Κένεντι το "Happy Birthday" το 1962. Η εμφάνιση ήταν εντυπωσιακή, όμως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν την κίνηση "ασέβεια" προς ένα κομμάτι που θεωρείται μέχρι και «εθνική κληρονομιά» ενώ σχολίασαν αρνητικά την εξωπραγματική προσπάθεια της Kim να χάσει 7 κιλά για να χορέσει στο iconic outfit.

Μία εμφάνιση, όμως, που γνώρισε την "αποθέωση" στο σύνολό της, χωρίς ουδεμία αντίθετη φωνή, ήταν αυτή της Blake Lively, η οποία φόρεσε μία εξωπραγματική τουαλέτα-transformer (!) με την υπογραφή του οίκου Versace και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό -με πρώτο και καλύτερο τον σύζυγό της, Ryan Reynolds.

Σε δεύτερη «ανάγνωση», όμως, ξεπερνώντας τον θαυμασμό, ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα ερωτηματικό, ειδικά αν βάλουμε δίπλα δίπλα τις εμφανίσεις της Blake στην αντίστοιχη εκδήλωση τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Τυχαία (που δεν νομίζουμε) ή σκόπιμα (που νομίζουμε!) η ενδυματολογική επιλογή της ηθοποιού ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα του «Κόκκινου Χαλιού» -που βέβαια δεν είναι πάντα κόκκινο. Ιδού τα πειστήρια και για του λόγου το αληθές:

​Αν δεν είναι αυτό «σκάνδαλο», τι είναι; Ιδού και η πρώτη ανάρτηση του E! News που πρώτο εντόπισε το «λαβράκι»! Η Blake δεν έχει σχολιάσει ακόμη το συμβάν (ούτε και είναι σίγουρο ότι θα το κάνει).

Εμείς, πάντως, χειροκροτούμε τον στυλίστα της -που δεν είναι άλλος από την ίδια- και περιμένουμε την επόμενη εμφάνισή της.

Ζωή Κίττα