Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη στα 27 χρόνια της κοινής τους ζωής είναι σκέτη απόλαυση [video]

23.03.2021
Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη στα 27 χρόνια της κοινής τους ζωής είναι σκέτη απόλαυση [video]
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Με αφορμή την εμφάνισή τους στην εκπομπή "Σπίτι με το Mega" το ερχόμενο Σάββατο (27/3/2021) η Καίτη και ο Διονύσης μίλησαν στον Άρη Καβατζίκη και το "Πάμε Δανάη". Πρώτη φορά μαζί και μάλιστα σε μια πολύ σημαντική, για τη ζωή τους, συγκυρία.

Ήταν 1996, παραμονή Πρωτοχρονιάς όταν ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκαν στο πλατό της εκπομπής "Μπράβο Ρούλα", απαστράπτοντας, ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, έτοιμοι να πουν τις ευχές τους και να τραγουδήσουν μαζί το ντουέτο τους, που εκείνο τον καιρό κυκλοφορούσε.

Η πρόταση γάμου που έκανε on camera ο 27χρονος, τότε, τραγουδιστής στην κατά 8 χρόνια μεγαλύτερη αγαπημένη του, έχει μείνει στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης ως μία από τις πιο ζωντανές και χαρούμενες στιγμές.

25 χρόνια μετά, το διάσημο ζευγάρι, επιστρέφει στον "χώρο του εγκλήματος", στο Mega για μια πολύ ξεχωριστή βραδιά και με την αφορμή παραχώρησαν μια πολύ ξεχωριστή συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη.

Ανάμεσα στα όσα είπαν η Καίτη και ο Διονύσης ξεχωρίζουμε μερικά "μαργαριταράκια" τρυφεράδας που μας έκαναν εντύπωση. Όπως για παράδειγμα πώς ξεκίνησε η σχέση τους.

Φαίνεται, λοιπόν, πως στον Διονύση η Καίτη όχι μόνο δεν έκανε εντύπωση, αλλά δεν του άρεσε κιόλας. Μέχρι που την είδε στον διαγωνισμο της Eurovision του 1993, σε ΕΚΕΙΝΗ την εμφάνιση, που, για την ιστορία είχε καταγράψει και ένα απίστευτο ρεκόρ. Τότε, ήταν, λοιπόν, που το δήλωσε πρώτη φορά ότι "αυτή η γυναίκα θα γινόταν γυναίκα του".

Αμέσως μετά τον διαγωνισμό, οι δυο τους βρέθηκαν να δουλεύουν μαζί στο Posidonio. Πρώτο όνομα εκείνη, "αόρατος" τελείως εκείνος, όπως είπε χαρακτηριστικά -έκανε δεύτερες φωνές, για την ακρίβεια. "Ούτε που τον είχα προσέξει ποτέ", είπε η Καίτη, εξηγώντας, όμως ότι "γενικότερα έχει επιλεκτική όραση". Εκείνος, βέβαια, ήταν πια σίγουρος. "Αυτή η γυναίκα θα γινόταν γυναίκα του".

Και μια μέρα, στη γιορτή της Καίτης, μπήκε στο καμαρίνι της και της έκανε δώρο "ένα κουτάκι καρδούλα με μερικά αρκουδάκια μέσα σε ένα κουτί, που ήταν μέσα σε ένα άλλο κουτί και αυτό σε ένα άλλου κουτί και πάει λέγοντας". "Ε, άρχισα να τον προσέχω. Και μου άρεσε. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιδί".

Ε, και το ένα πράγμα έφερε το άλλο και έγιναν ζευγάρι. και δυο χρόνια αργότερα έγινε η πρόταση γάμου και το 1997 παντρεύτηκαν και το 1999 γεννήθηκε ο μοναχογιός τους, ο Δημήτρης, που, φαίνεται, ότι κληρονόμησε το γονίδιο του μουσικού ταλέντου και από τους δυο του γονείς και έχει βάλει ρώτα για τον δικό του δρόμο στον χώρο.

Παρόλο που η Καίτη, ως "παραδοσιακή ελληνίδα μάνα", όπως είπε είχε άλλα σχέδια για τον γιόκα της -"να σπουδάσει κάτι, να κάνει μια δουλειά πιο σίγουρη"- τελικά δέχτηκε την πραγματικότητα όταν αντιλήφθηκε πόσο πολύ αγαπάει τη μουσική ο Δημήτρης και πόσο αφοσιωμένος είναι σ' αυτό. Ο Διονύσης, από την άλλη πλευρά, ήταν σίγουρος από την αρχή.

Είπαν πολλά οι δυο τους και όλα μέσα στην ίδια αίσθηση της απόλυτης ηρεμίας, γαλήνης και αγάπης που νιώθουμε ότι υπάρχει μεταξύ τους κάθε φορά που μιλάνε αυτοί οι δυο. Πώς τα καταφέρνουν; Δεν τσακώνονται; Έφτασαν σε σημείο... χωρισμού ποτέ;

Ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε ότι κάθε φορά που φτάνουν στα όρια, όταν ο εκνευρισμός φουντώνει, εκείνος παίρνει το αυτοκίνητο και φεύγει γιατί κουβέντες εν βρασμώ δεν πρέπει να γίνονται. Κάνει βόλτες, ξεθυμαίνει και επιστρέφοντας, κουβεντιάζουν τα πάντα πιο χαλαρά.

"Γενικά, όμως, δεν μαλλώνουμε. Απλά διαφωνούμε", εξηγεί. Και όχι, δεν ετέθη ποτέ θέμα χωρισμού μεταξύ τους. Οι διαφωνίες, πάντα, μέχρι ενός σημείου.

Ιδού και τα όσα είπαν στον Άρη Καβατζίκη και ραντεβού το σάββατο στο Mega.

Για την ιστορία, ιδού και η iconic στιγμή της πρότασης γάμου το 1996.