Γιώργος Πατούλης: Η πρώτη δήλωση ύστερα από τα όσα έχει αναφέρει δημόσια για τη σχέση τους η σύζυγός του, Μαρίνα

23.03.2021
Γιώργος Πατούλης: Η πρώτη δήλωση ύστερα από τα όσα έχει αναφέρει δημόσια για τη σχέση τους η σύζυγός του, Μαρίνα
Η είδηση ότι ύστερα από 35 χρόνια, ο γάμος του περιφερειάρχη Αττικής και της συζύγου του οδηγείται στο τέλος του -και, όπως φαίνεται, με άσχημο τρόπο- κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου, με την κυρία Πατούλη να έχει μιλήσει αρκετά για το θέμα αυτό.

Ύστερα από τον σάλο που προκάλεσε δημοσίευμα που μετέφερε νέα περί διαζυγίου η Μαρίνα Πατούλη μίλησε δημόσια για το θέμα. Αρχικά, διέψευσε την είδηση του διαζυγίου, παραδέχτηκε, όμως ότι ο γάμος της με τον Περιφερειάρχη Αττικής διανύει μια δύσκολη περίοδο ενώ αποκάλυψε ότι η ίδια βιώνει ένα πένθος.

Αμέσως μετά, εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω κάποιου χρόνιου προβλήματος που έχει στην καρδιά και στη συνέχεια μίλησε δημόσια και για το πρόβλημα αυτό της υγείας της, αλλά επεκτάθηκε και στα του γάμου της, τονίζοντας πόσο αγαπά τον σύζυγό της και ότι, στην ουσία, παλεύει να κρατήσει το σπιτικό της ενώ εξήγησε πως δεν είχε μιλήσει με τον Γιώργο Πατούλη ούτε και με αφορμή την περιπέτεια της υγείας της.

Το θέμα, βέβαια, πήρε κι άλλη έκταση, όταν τη Δευτέρα το πρωί η κυρία Πατούλη μίλησε την πρωινή εκπομπή του Open -και μάλιστα με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση- και αποκάλυψε ότι έχει να μιλήσει με τον συζύγό της δυόμιση μήνες. "Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι, απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα. Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί στην εφηβεία το οποίο αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, τον έχω προσκαλέσει για να τα συζητήσουμε και με ειδικούς, να πάρουμε κοινές αποφάσεις, δεν μου απαντάει καν", είπε μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ο Περιφερειάρχης δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος όμως η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της "Happy Day", σήμερα [22/3] αποκάλυψε την τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του την προηγούμενη μέρα στην οποία υποστήριξε ότι θέλοντας να προστατεύσει το παιδί του, δεν θα δώσει τροφή στην ιστορία. Ιδού όλα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω "τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;”. Μου λέει "ψάχνω γιατρούς”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα… Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας. Κατάλαβα ότι δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία”».