Kylie Jenner: «Δεν θέλω η κόρη μου να κάνει αυτά που έκανα εγώ» - Η μεγάλη ανησυχία για το παιδί της

Kylie Jenner: «Δεν θέλω η κόρη μου να κάνει αυτά που έκανα εγώ» - Η μεγάλη ανησυχία για το παιδί της
(photo: @kyliejenner)
Είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια followers στα social media πράγμα που σημαίνει ότι το lifestyle της επηρεάζει γυναίκες κάθε ηλικίας σε όλο τον κόσμο και σήμερα μιλά για τη μητρότητα.

Ο λόγος για την Kylie Jenner η οποία πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής καθώς αρνήθηκε ότι είχε κάνει πλαστικές επεμβάσεις, παρά το γεγονός ότι η σύγκριση της σημερινής εικόνας της με αυτή των προηγούμενων χρόνων, εμφανίζει μεγάλες διαφορές.

Φαίνεται όμως ότι η Jenner αποφάσισε να γίνει πιο ειλικρινής και να εκφράσει και μια μεγάλη αγωνία της ως μητέρα.

«Μακάρι να μην άγγιζα τίποτα από την αρχή», δήλωσε με κάθε ειλικρίνεια η 25χρονη Kylie Jenner για την εμφάνισή της. Στο πρόσφατο τρέιλερ της 3ης σεζόν των Kardashians, μίλησε για τις τύψεις της για τις πλαστικές επεμβάσεις. Το μοντέλο, μάλιστα, ανησυχεί για την επιρροή που μπορεί να έχει στην κόρη και τα παιδιά της σε όλο τον κόσμο.

Η Kylie αποκάλυψε ότι ένιωθε ανασφάλεια όταν κάποιος με τον οποίο ήταν ερωτευμένη κορόιδευε τα χείλη της. Ήταν μόλις 15 ετών εκείνη την εποχή, «Ήταν ένα από τα πρώτα μου φιλιά και ένας άντρας είπε, “Δεν πίστευα ότι θα ήσουν καλή στο φιλί γιατί έχεις τόσο μικρά χείλη”». Η Κylie θυμάται ότι αυτό την πλήγωσε πολύ αφού προερχόταν από έναν άντρα που της άρεσε. Είπε, «Δεν ένιωθα επιθυμητή ή όμορφη».

{https://www.instagram.com/p/CmcRkaVIzwU/}

Η Kylie παραδέχεται: «Ήθελα πολύ μεγαλύτερα χείλη. Μεγάλωνα τα χείλη μου με lip liner για να δημιουργήσω την ψευδαίσθηση των μεγαλύτερων χειλιών. Και μετά, τελικά, ένιωσα ότι αυτό το lip liner δεν τα καταφέρνει και κατέληξα να φτιάξω τα χείλη μου».

Το έκανε χωρίς τη συγκατάθεση της μητέρας της. Έπειτα έγινε 18 ετών και το σχήμα του προσώπου της άρχισε να αλλάζει λόγω των ενέσεων, κάτι που έκανε ορισμένους χειρουργούς να πιστεύουν ότι έκανε και επέμβαση στη μύτη.

{https://www.instagram.com/p/CoIFMR5JoqE/}

Η Kris Jenner αποκάλυψε ότι δεν είχε δώσει ποτέ στην κόρη της Kylie την άδεια να χρησιμοποιήσει lip fillers στα 17 μόλις χρόνια της. Η Kris είπε ότι «τρελάθηκε» όταν έμαθε τι είχε κάνει η Kylie.

Η Kris είπε ότι «Έχω συγκεκριμένες σκέψεις και ιδέες για το τι έπρεπε να κάνει σε πολύ νεαρή ηλικία. Στην εποχή μου, κάποια από αυτά τα πράγματα δεν υπήρχαν, δεν έκανα τίποτα σωματικά στον εαυτό μου μέχρι τα 50 μου. Οπότε αναρωτήθηκα “γιατί έπρεπε να το κάνει αυτό;”».

{https://www.youtube.com/watch?v=HYIb5IzvM4k}

H Kylie Jenner μίλησε για τις τύψεις της για τις πλαστικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια μιας από καρδιάς συνομιλίας με την καλύτερή της φίλη Anastasia “Stassie” Karanikolaou. Η 25χρονη είπε ότι θα ήθελε να μην έκανε ποτέ αισθητική επέμβαση και εύχεται η κόρη της να το αποφύγει εντελώς, «Δεν θέλω η κόρη μου να κάνει αυτά που έκανα εγώ. Μακάρι να μην άγγιζα τίποτα από την αρχή», είπε το μοντέλο.

Η Kylie έχει αντίληψη της επιρροής που έχει η οικογένειά της στον κόσμο και προσπαθεί να την αλλάξει. Ανησυχεί για τον αρνητικό αντίκτυπο που έχουν τα επιβαλλόμενα πρότυπα στα παιδιά, λέγοντας: «Όλοι μας πρέπει απλώς να συζητήσουμε περισσότερο για τα πρότυπα ομορφιάς που θέτουμε».

Στο τελευταίο τρέιλερ των Kardashians ανέφερε επίσης: «Έχουμε τεράστια επιρροή. Τι κάνουμε με τη δύναμή μας;».

Τελευταία τροποποίηση στις 04.05.2023 - 09:23