Η Μάρα Δαρμουσλή θηλάζει τον γιο της κάνοντας γιόγκα και μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα

03.05.2023
Η Μάρα Δαρμουσλή θηλάζει τον γιο της κάνοντας γιόγκα και μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα
16 μηνω΄ν είναι ο μικρός γιος της Μάρας Δαρμουσλή, τον θηλάζει ακόμη (και σε διάφορες παράξενες στάσεις, μάλιστα) και μιλά με απόλυτη ειλικρίνεια για την εμπειρία της.

Πολύ συχνά μοιράζεται εικόνες από το δεύτερο, αυτό, ταξίδι της μητρότητας το οποίο ξεκίνησε στα 40 της χρόνια, 16 χρόνια μετα΄ τη γέννηση του πρώτου της γιου, η Μάρα Δαρμουσλή, αυτή, όμως, διαφέρει κατά πολύ.

Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να κάνει Yoga Headstand και τον Μιχάλη να θηλάζει την ίδια στιγμή.

"Αυτή την πόζα,τη ζήλεψα από όταν είδα εκείνη τη συγκινητική φωτογραφία μάνας παιδιού από τον Αμαζόνιο νομίζω, ήθελα να την κάνω τόσο πολύ", γράφει στη λεζάντα η Μάρα, εξηγώντας πως με τον πρώτο γιο της, τον Άγγελο δε τους βγήκε. "Δουλειά, άγχος, άγνοια, έλλειψη εμπειρίας και ενημέρωσης", εξηγεί στη συχνέχεια, συμπληρώνοντας πως με το Μιχάλη είναι όλα διαφορετικά. "Όχι καλύτερα, αλλά αλλιώς", διευκρινίζει.

"Είναι άλλο παιδί, είναι οι συνθήκες αλλιώς, είμαι άλλη εγώ. Δεν έγινα καλύτερη ξαφνικά, αντιθέτως ακόμα δεν έχει επανέλθει το σώμα μου, η φυσικοθεραπεύτριά μου θα με κατσαδιάσει και για το κατακόρυφο της φωτογραφίας, αλλά 16 μήνες αυτό το ταξίδι του θηλασμού δεν ξέρεις ποτέ πότε θα τελειώσει", σημειώνει στη συνέχεια η ηθοποιός εξηγώντας, όμως πως "πως πάλι μέτρια μαγειρεύω και θυμώνω γρήγορα, αλλά το ξέρω και το δουλεύω. Κάνω βάφλες και επουλώνω τα τραύματά μου".

Φυσικά, το post συγκέντρωσε πάμπολλα σχόλια και εμείς το μοιραζόμαστε με τη σειρά μας.

{https://www.instagram.com/p/CrxOjSnoJ5N/}

Η Μάρα Δαρμουσλή και ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ ο μεγα΄λος της γιος, ο Άγγελος, ο οποίος είναι 17 ετών και πρωταθλητής του Muay Thai, όπως και πατέρας του, Παύλος Καπώνης.

{https://www.instagram.com/p/CEzLNaDgdnj/}

Τελευταία τροποποίηση στις 03.05.2023 - 19:02