Michelle Pfeiffer: Έγινε 65, είναι υπέροχη και μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς που μπορούμε να ακολουθήσουμε όλες

Michelle Pfeiffer: Έγινε 65, είναι υπέροχη και μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς που μπορούμε να ακολουθήσουμε όλες
(Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney)
Η Michelle Pfeiffer συμπλήρωσε, πριν από μερικές ημέρες, τα 65 της χρόνια και ανέβασε μια φωτογραφία από τα γενέθλια της, δείχνοντας στους followers της πόσο επιδέξια καταφέρνει να χειρίζεται τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό της.

Η Michelle έκανε μια χαλαρή γιορτή με λίγους φίλους για να γιορτάσει τα 65α γενέθλιά της και έδωσε στους θαυμαστές της στο Instagram μια γεύση από την ιδιαίτερη μέρα. Και οι followers της ηθοποιού έσπευσαν να παρατηρήσουν πόσο φυσικά λαμπερή φαινόταν, ειδικά σε μια βιομηχανία που προσπαθεί να αναστρέψει τα σημάδια γήρανσης με οποιοδήποτε κόστος.

Η Pfeiffer μοιράστηκε με τους 2,8 εκατομμύρια followers της στο Instagram, ένα στιγμιότυπο χωρίς μακιγιάζ ενώ καθόταν στο τραπέζι και κρατώντας μια τούρτα γενεθλίων. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα: «Συγχαρητήρια για έναν ακόμη όμορφο γύρο γύρω από τον ήλιο! Ευχαριστώ όλους για τα γλυκά μηνύματα γενεθλίων!».

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε γρήγορα χιλιάδες likes και θερμές ευχές γενεθλίων από fans καθώς και από άλλες διασημότητες όπως ο John Travolta, η Dakota Fanning και η Kate Beckinsale.

Λίγο πριν από τα γενέθλιά της, η δημοφιλής ηθοποιός και μητέρα 2 παιδιών, μοιράστηκε μια άλλη casual φωτογραφία της στην παραλία, γράφοντας στη λεζάντα: «Πάντα με ηρεμούσε να βρίσκομαι κοντά στο νερό. Ίσως ήμουν φάλαινα σε μια προηγούμενη ζωή».

{https://www.instagram.com/p/CrjpPCHp2Qq/}

Και παρόλο που φορούσε μεγάλα γυαλιά ηλίου στη selfie της, οι fans παρατήρησαν πόσο φρέσκια και φυσική φαινόταν ενώ στα σχόλια έγραψαν κομπλιμέντα όπως «Είσαι μια φυσική ομορφιά όπως το νερό». Φαίνεται ότι η εντυπωσιακή ηθοποιός του Χόλιγουντ δίνει προτεραιότητα στο να είναι άνετη στην καθημερινότητά της καθώς συχνά μοιράζεται αυθεντικές selfies με ελάχιστο ή καθόλου μακιγιάζ.

{https://www.instagram.com/p/CromGSmpLNG/}

Και μιλώντας για τα μυστικά ομορφιάς της, η Michelle μοιράστηκε κάποτε ότι δεν έχει κανένα. Απλώς φροντίζει να κοιμάται αρκετά, να ασκείται και να τρώει υγιεινά.

{https://www.instagram.com/p/Ch0CqwZJn_0/}

Η 65χρονη ηθοποιός παραδέχεται επίσης ότι οι δραστικές πλαστικές επεμβάσεις δεν είναι για εκείνη. Σημείωσε, «Το μόνο που με νοιάζει πραγματικά είναι ότι μπορώ να γερνάω με χάρη και ότι δεν μοιάζω ποτέ σαν κέρινο ομοίωμα του εαυτού μου».

Bella Hadid: Είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο αλλά παλεύει καθημερινά με την έλλειψη αυτοπεποίθησης

Η αλήθεια είναι ότι η ηθοποιός μοιράστηκε ότι κατά καιρούς περνάει από το μυαλό της η ιδέα να κάνει μερικά πράγματα σε αυτόν τον τομέα. Η ίδια παραδέχτηκε, «Δεν λέω ότι δεν θα κάνω πλαστική κάποια στιγμή. Νομίζω ότι είναι όλο και πιο δύσκολο όσο μεγαλώνεις να πεις “ποτέ”».

{https://www.instagram.com/p/CORaiFiJs_r/}

Η Pfeiffer πιστεύει ότι το να δείχνεις όμορφη είναι περισσότερο θέμα στάσης. Εξήγησε, «Η ελκυστικότητα έχει να κάνει περισσότερο με τον τρόπο που νιώθεις για τον εαυτό σου. Και τη μαγκιά που μπορεί να έρθει με αυτό».

{https://www.instagram.com/p/CgcP7_ILRMF/}

Παρατήρησε επίσης, «Η αυτοπεποίθηση έχει να κάνει με τη στάση. Πόσο συχνά έχετε συναντήσει ένα άτομο που μπορεί να μην μοιάζει με κούκλα Barbie ή Ken, αλλά έχει κάτι αριστοκρατικό;».

Πόσο σωστή παρατήρηση!

Τελευταία τροποποίηση στις 03.05.2023 - 17:58