Για τρίτη εβδομάδα στο νοσοκομείο ο Jamie Foxx - Προσευχές ζητούν οι δικοί του

03.05.2023
Για τρίτη εβδομάδα στο νοσοκομείο ο Jamie Foxx - Προσευχές ζητούν οι δικοί του
https://www.womenonly.gr/zodia/131056062/poioi-planites-tha-einai-anadromoi-ton-maio
Με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει ακόμη κρίσιμη (και άκρως κρυφή) ο Jamie Foxx παραμένει στο νοσοκομείο. Φίλοι, θαυμαστές και συνεργάτες προσεύχονται!

Η οικογένεια του δημοφιλούς ηθοποιού κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό ό,τι είναι αυτό που του συνέβη στα μέσα του Απρίλη ενώ κοντινοί του άνθρωποι επικοινωνούν πώς έχουν ανάγκη από όλες τις προσευχές που μπορούν να κάνουν για εκείνον όλοι όσοι τον έχουν στη σκέψη τους.

Στις 12 Απριλι΄΄ου, η κόρη του Jamie Foxx, Corinne, ανακοίνωσε ότι ο πατέρας της αντιμετώπιζε μία "ιατρική επιπλοκή", η οποία, προφανώς, για να μην έχει δωθεί ακόμη εξιτήριο, δεν έχει αντιμετωπιστεί ολοκληρωτικά.

Το πρόβλημα βρήκε τον 55χρονο σταρ μια ανάσα πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας σεζόν του εξαιρετικά δημοφιλούς μουσικού παιχνιδιού με στίχους "Beat Shazam", όπου εκείνος είναι οικοδεσπότης και η κόρη του θα εκτελούσε χρέη DJ, πάλι.

corinne-foxx-jamie-foxx.jpg

(Photo by Amy Sussman/Getty Images)

Σύμφωνα με πληροφορίες του studio η παραγωγή ξεκινά με άλλον παρουσιαστή ενώ ούτε η Corinne θα συμμετέχει τελικά καθώς, όπως διαβάζουμε, δεν έχει αφήσει το πλευρό του πατέρα της στο νοσκομείο της Ατλάντα όπου νοσηλεύεται αυτές τις με΄ρες - και δεν προβλέπεται να επιστρέφει στην κανονική της ζωή σύντομα.

Εξ όσων γνωρίζουμε, ο ηθοποιός βρισκόταν στην Ατλάντα για τα γυρίσμτατ της ταινίας "Back In Action" όταν αρρώστησε και μερικές σκηνές έχουν ήδη γυριστεί από τους ανθρώπους που τον ντουμπλάρουν μέχρι το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν που ελπίζουμε να είναι έχει θετικά νέα!

Τελευταία τροποποίηση στις 03.05.2023 - 12:09