Met Gala 2023: Ο έρωτας στο κόκκινο χαλί - Τα 10 ζευγάρια που ξεχώρισαν

02.05.2023
Suki Waterhous και Robert Pattinson σε full in love πόζα
Suki Waterhous και Robert Pattinson σε full in love πόζα (Photo by Theo Wargo/Getty Images for Karl Lagerfeld)
Στον απόηχο της χθεσινής λαμπερής βραδιάς της μόδας εμείς ερχόμαστε να γιορτάσουμε, λίγο, τον έρωτα, όπως τον είδαμε μπροστά από τις κάμερες!

Στον Karl Langerfeld ήταν αφιερωμένο το φετινό Met Gala και όλοι οι καλεσμένοι απέτησαν, με την εμφάνισή τους, φόρο τιμής στον θρυλικό σχεδιαστή μόδας που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουράριο του 2019. Είδαμε τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν αλλά και την παρουσία τριών διαφορετικών εκδοχω΄ν της αγαπημένης γάτας του Langerfeld, της Choupette, και εδώ θα σταθούμε λίγο στα ερωτευμένα ζευ΄γαρια της λαμπερής σόουμπιζ, όπως περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης.

1. Brooklyn και Nicola Peltz-Beckham

Το νεαρό ζευγάρι εμφανίστηκε στα χρώματα που μονοπώλησαν τη βραδιά (άσπρο και μαύρο) και παρόλο που η υπογραφή στα looks τους ήταν του Valentino, οι πέρλες που φόρεσαν αμφότεροι είχαν άμεση αναφορά στη Chanel και τον Langerfeld.

brooklyn-peltz-met-gala-2023.jpg

(Photo by Theo Wargo/Getty Images for Karl Lagerfeld)

2. Alexis Ohanian και Serena Williams

Gucci επέλεξε για τη βραδιά τη πρωταθλήτρια του τένις η οποία έχοντας στο πλάι της τον σύζυγό της, που δεν μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος, "μαρτύρησε" ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Δύσκολο να κρυφτεί, πια, εξάλλου.

serena-williams-alexis-ohanian-met-gala-2023.jpg

(Photo by Theo Wargo/Getty Images for Karl Lagerfeld)

3. Priyanka Chopra και Nick Jonas

Valentino τουαλέτα για την Priyanka Chopra η οποία έφτασε επίσης εναρμονισμένη στο άσπρο μαύρο, άτυπο, γενικό πρόσταγμα της βραδιάς ε΄χοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Nick Jonas.

jonas-chopra-met-gala-2023.jpg

(Photo by Sean Zanni/Patrick McMullan via Getty Images)

4. Rihanna και A$AP Rocky

Valentino, λευκό και υπερπαργωγή και για την εγκυμονούσα Rihanna που είχε στο πλευρό της τον σύντοφό της A$AP Rocky. Το κόκκινο του κιλτ που φορούσε εκείνός, μαζί με το γεμάτο κρυστάλλους, τζιν του, "έσπαζαν" κάπως τη μονοτονία του ασπρόμαυρου.

rihanna.jpg

(Photo by Sean Zanni/Patrick McMullan via Getty Images)

5. Suki Waterhouse και Robert Pattinson

Η Suki Waterhouse επέλεξε μια nude floral δημιουργία του οίκου Fendi για την περίσταση και, πραγματικά, έλαμπε στην αγκαλιά του εδώ και δύο χρόνια συντρόφου της Robert Pattinson. Πρόσφατα το μοντέλο παραδέχτηκε δημόσια την έκπληξή της σχετικα΄ με το πόσο έχει κρατήσει η σχέση τους.

suki-pattinson-1.jpg

(Photo by Kevin Mazur/MG23/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

6. Taika Waititi και Rita Ora

Άκρως εντυπωσιακό το look της ποπ σταρ Rita Ora με την υπογραφή Prabal Gurung. Ο σύζυγός της, σκηνοθέτης Taika Waititi απέφυγε τα αναμενόμενα ανδρικά looks και στάθηκε ισάξια στο πλευρό της

rita-ora.jpg

(Photo by Kevin Mazur/MG23/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

7. Nicole Kidman και Keith Urban

Το αέρινο Chanel φόρεμα που είχε φορέσει πριν από έξι χρόνια επέλεξε η Nicole Kidman για τη βραδιά, ενώ στο πλάι της, όπως πάντα, ο σύζυγός της, Keith Urban.

nicole-kidman.jpg

(Photo by Theo Wargo/Getty Images for Karl Lagerfeld)

8. Karlie Kloss και Joshua Kushner

Πανέμορφη και πανευτυχής η Karlie Kloss φανέρωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο κόκκινο χαλί της λαμπερής εκδήλωσης. Όσο για τον σύζυγό της; Το χαμόγελό του τα λέει όλα.

kloss.jpg

(Photo by Kevin Mazur/MG23/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

9. Hugh Jackman and Deborra-Lee Furness

Άκρως εντυπωσιακοί στο κόκκινο χαλί ο Hugh Jackman και η σύζυγός του, Deborra-Lee Furness

jackman-1.jpg
(Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

10. Anna Wintour και Bill Nighy

Οι φήμες θέλουν εδώ και χρόνια ζευ΄γαρι τη σιδηρά κυρία της Vogue (και της μόδας, γενικότερα) και τον γνωστό ηθοποιό. Οι δυο τους περπάτησαν πρώτη φορά μαζί στο κόκκινο χαλί επίσημης εκδήλωσης (και τι εκδήλωσης)

anna-wintour.jpg

(Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)
Τελευταία τροποποίηση στις 02.05.2023 - 16:56