Ελεονώρα Μελέτη: Οι φωτογραφίες σε προχωρημένη ηλικία και η άποψη για τα γηρατειά

02.05.2023
Ελεονώρα Μελέτη: Οι φωτογραφίες σε προχωρημένη ηλικία και η άποψη για τα γηρατειά
(photo: @nonoram)
Μιλώντας "έξω από τα δόντια", όπως το συνηθίζει, η Ελεονώρα Μελέτη άγγιξε ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα, αυτό του χρόνου που περνά και τα όσα είπε μας έκαναν να τη χειροκροτήσουμε!

Τη δημοφιλή πρακτική των Q & A (ερωτήσεων και απαντήσεων, ελληνιστί) εφάρμοσε η γνωστή παρουσιάστρια, όμως κάπως διαφορετικά. Συνήθως οι φανς θέτουν ερωτήσεις στο πλαίσιο χρόνο που βάζει ο εκάστοτε ερωτόμενος και εκείνος απαντά, σύντομα, μέσω stories. Η Ελεονώρα Μελέτη, όμως, ήθελε, προφανώς, να δώσει μια παραπάνω βαρύτητα σε μερικά ζητήματα και τα έκανε σταθερά posts.

Χθες, για παράδειγμα, η Ελεονώρα απάντησε σε ερώτημα θαυμαστή που ΄ηθελε να μάθει γιατί δεν δείχνει το πρόσωπο της κόρης της, Αλεξάνδρας στα social media.

"Πάντως όχι για να μην την ματιάσετε!", απάντησε σε πρώτη φάση η Μελέτη τονίζοντας πως, η αλήθεια είναι πως θα ήθελε να τη συστήσει "σε οοοοολο το κόσμο!".

"Να δουν όλοι τα εκφραστικά καταπράσινα μάτια της που ανάλογα με το φως γίνονται γκριζογαλανα, την κοντυλογραμμένη μύτη του πατέρα της , τη τσαχπινιά κ το χιούμορ της… είμαι μια κλασσική μαμά κουκουβάγια!", συνεχίζει η Ελεονώρα, εξηγώντας ωστόσο πως έχουν επιλέξει, μέχρι να φτάσει στην ηλικία που θα μπορεί να αποφασίσει η ίδια για το πως θέλει ή όχι να διαθέτει την εικόνα της, να σεβαστούν το απαράβατο δικαίωμα της στην ιδιωτικότητα.

"Την ίδια στιγμή υπολογίζουμε πολύ κ τους κανόνες του Διαδικτύου που αποτρέπουν ξεκάθαρα κ κατηγορηματικά την έκθεση ανηλίκων, για ευνόητους λόγους, στα μέσα δικτύωσης", γράφει η παρουσιάστρια ξεκαθαρίζοντας όμως πως πρόκειται για καθαρά προσωπική τους επιλογή χωρίς να σημαίνει πως με τον σύζυγό της κρίνουν μέσα από αυτή τη δίκη τους απόφαση, όποιον έχει επιλέξει να πράττει αλλιώς.

{https://www.instagram.com/p/CrtnjxNrbtK/}

Η Ελεονώρα Μελέτη εξηγεί γιατί δεν έχει βαπτίσει ακόμη την κόρη της που είναι ήδη 5 ετών

Σήμερα, λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να απαντήσει σε μια άλλη ερώτηση, το ίδιο εκτενώς και αυτή τη φορά συνοδεύοντας την απα΄ντηση με τέσσερις "πειραγμένες" φωτογραφίες της.

eleonora-meleti-1_1.jpg

"Σε τρομάζουν τα γηρατειά;", ΄ηταν η ερώτηση. "Τα σκέφτομαι. Αλλά όχι με τον στερεοτυπικό τρόπο", ξεκίνησε την απάντηση η παρουσιάστρια εξηγώντας πως δεν φοβάται μη γεράσει η εικόνα της.


"Νομίζω πως όσοι γνωριζόμαστε λίγο καλύτερα ξέρετε καλά πως η εικόνα δεν μου δημιουργεί ανασφάλεια", γράφει η Ελεονώρα συμπληρώνοντας, όμως πως έχει τεράστια περιέργεια να δει πως θα γράφει ο χρόνος με το πέρασμα του ενώ δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τις γυναίκες που δεν παλεύουν τον χρόνο και που κοιτάνε με τρυφερή νοσταλγία τις φωτογραφίες της νιότης κ νιώθουν γεμάτες και ευτυχισμένες.

eleonora-meleti-2_1.jpg

"Θέλω να μεγαλώσω όσο περισσότερο μπορώ! Και να παρατηρώ τη ζωή που έκανα αλλά κ τους νεότερους να ζουν τη δίκη τους ευκαιρία", λέει η Ελεονώρα προσθέτοντας, όμως, πως αυτό που την τρομάζει είναι οι αρρώστιες.

"Θέλω να μπορώ να μεγαλώσω με υγεία. Να έχω διαύγεια νοητικη, πνευματική, κ καλή υγειά κ να απολαμβάνω τη ζωή μέχρι τελευταία στιγμή. Να φύγω με πλήρη συνείδηση ότι ήρθε η ώρα , αλλά έζησα υπέροχα".

Ως συμπέρασμα, λοιπόν;

"Σε υπαρξιακό επίπεδο ναι τα σκέφτομαι τα γηρατειά", καταλήγει η Ελεονώρα, "αλλά αν όλα είναι καλά, δεν υπάρχουν προβλήματα, δεν υπάρχει εγκατάλειψη, δεν υπάρχει μοναξιά, θεωρώ πολύ τυχερούς τους ανθρώπους που έχουν την ευλογία να μεγαλώσουν".

eleonora-meleti-3_1.jpg

Ελεονώρα Μελέτη: Οι αδημοσίευτες στιγμές από τον γάμο της και μια τρυφερή ιστορία

Δεν διαφωνούμε καθόλου.

Όσο για την επεξεργασμένη εικόνα που της προσθέτει καμια 20αριά χρονάκια; Πανέμορφη και έτσι η παρουσιάστρια που σήμερα, για την ιστορία, είναι 44 ετών και οι φίλοι της το τόνισαν μέσα από τα σχόλια.

{https://www.instagram.com/p/CrvRf6-scAG/}

500.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 02.05.2023 - 15:31