Rita Wilson - Tom Hanks: Γιόρτασαν 35 χρόνια γάμου με μια πολύ γλυκιά φωτογραφία τους

Rita Wilson - Tom Hanks: Γιόρτασαν 35 χρόνια γάμου με μια πολύ γλυκιά φωτογραφία τους
(Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και το δηλώνουν με κάθε ευκαιρία. Η Rita Wilson και ο Tom Hanks γιόρτασαν την Κυριακή, 35 χρόνια γάμου και απαθανάτισαν την ευτυχισμένη στιγμή τους, με ένα συγκινητικό στιγμιότυπο στα social της Wilson.

Η ηθοποιός, μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία με τον Hanks, να την κοιτάζει τρυφερά κρατώντας μια τούρτα με τις λέξεις «Happy Anniversary» πάνω της. «35 χρόνια γάμου. 30 Απριλίου 1988. Η αγάπη είναι τα πάντα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

{https://www.instagram.com/p/Crqc3o-tami/?hl=el}

Ένας πλήθος διάσημων φίλων του ζευγαριού έσπευσαν να τους συγχαρούν.

«Χρόνια πολλά Rita! Συγχαρητήρια!», έγραψε η Jennifer Garner. «Χρόνια πολλά εσείς οι δύο!!!!!» σχολίασε ο σταρ του SNL Kenan Thompson.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 1981 στα γυρίσματα της κωμικής σειράς του Hank «Bosom Buddies». Εκείνη την εποχή, ο Hanks ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Samantha Lewes με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον 45χρονο ηθοποιό Colin Hanks και τη 40χρονη συγγραφέα Elizabeth Hanks.

Μέχρι το 1987, ο Hanks και η Lewes είχαν χωρίσει επίσημα και ένα χρόνο αργότερα, αυτός και η Wilson παντρεύτηκαν. Έκαναν μαζί δύο γιους, τον 32χρονο Chet και τον 27χρονο Τruman.

rita-wilson-tom-hanks-1.jpg

(Photo by Jim Smeal/Ron Galella Collection via Getty Images)

Μέσα όμως στα ευτυχισμένα 35 χρόνια γάμου το ζευγάρι έχει περάσει και δύσκολες στιγμές.

Ο Chet αντιμετώπισε θέματα εθισμού και μάλιστα αποκάλυψε πέρυσι ότι το 2008 οι γονείς του τον έστειλαν σε ένα πρόγραμμα για «προβληματικούς εφήβους».

Επίσης η Wilson διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή που ακολουθήθηκε από χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης.

Η αγάπη όμως παραμένει και γιατρεύει όλες τις δυσκολίες.

Τα 6 μυστικά ενός ευτυχισμένου γάμου σύμφωνα με τον Tom Hanks

Τελευταία τροποποίηση στις 02.05.2023 - 09:37