Rita Wilson προς Tom Hanks: "Αν 'φύγω' πριν από σένα θέλω να κάνεις αυτά τα δύο πράγματα"

08.04.2020
Rita Wilson προς Tom Hanks: "Αν 'φύγω' πριν από σένα θέλω να κάνεις αυτά τα δύο πράγματα"
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ, που πρόσφατα, δοκιμάστηκαν (ακόμη μία φορά) σε σοβαρό θέμα υγείας.

Η Rita Wilson και ο Tom Hanks βρίσκονται πια στο σπίτι τους, γεροί και δυνατοί, έχοντας αναρρώσει πλήρως από τον κορονοϊό στον οποίο εκτέθηκαν όσο βρισκόταν στην Αυστραλία για γυρίσματα, τον περασμένο μήνα.

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο την εποχή της πανδημίας του COVID-19 οι άνθρωποι της DailyMail θυμήθηκαν μια συνέντευξη που είχε δώσει η 63χρονη, σήμερα, ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, παραγωγός και μουσικός σύζυγος του πολυβραβευμένου σταρ το 2015, έχοντας μόλις "νικήσει" τον καρκίνο του μαστού.

Τότε, η Rita Wilson είχε μιλήσει στην Kelly Clarkson, στην οποία, μεταξύ άλλων, είχε αποκαλύψει τα δύο πράγματα που ζήτησε από τον Tom Hanks να κάνει, σε περίτπωση που εκείνη φύγει πρώτη από τη ζωή.

"Το είναι ότι θέλω να είσαι σούπερ λυπημένος για πάρα πολύ καιρό. Το δεύτερο είναι ένα μεγάλο πάρτι. Ήθελα μια γιορτή με πολύ τραγούδι και χορό, και ανθρώπους να λένε ιστορίες και νιώθω ότι όλο αυτό γιορτάζεται", είχε αποκαλύψει πριν από πέντε χρόνια η Rita, η οποία, για την ιστορία, είχε υποβληθεί με καρκίνο του μαστού, υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και τον Δεκέμβρη του 2015 είχε ανακοινώσει ότι ήταν "100% υγιής".

"Κατά κάποιον τρόπο, ο καρκίνος υπήρξε... ευλογία", είχε υπογραμμίσει σε εκείνη τη συνέντευξη στην Kelly Clarkson. "Με δίδαξε πραγματικά να ζω την κάθε στιγμή στο έπακρον σα να ήταν η τελευταία μου. Δεν γνωρίζουμε τι φέρνει το αύριο. Πρέπει να μπορέσουμε να ζήσουμε το σήμερα. Και να λέμε, WOW τα κατάφερα. Έκανα ό,τι ήθελα να κάνω σήμερα. Έζησα τη ζωή που ήθελα να ζήσω σήμερα", συμπλήρωσε.

Πραγματική έμπνευση οι κουβέντες της. Ειδικά τώρα που ο κόσμος όλος δοκιμάζεται σε τέτοιον βαθμό! Τις "κρατάμε" λοιπόν και πορευόμαστε!