Ελεονώρα Μελέτη: Οι αδημοσίευτες στιγμές από τον γάμο της και μια τρυφερή ιστορία

28.12.2022
Ελεονώρα Μελέτη: Οι αδημοσίευτες στιγμές από τον γάμο της και μια τρυφερή ιστορία
Επέτειο πέντε χρόνων έχουν σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης και με την αφορμή, η ελληνίδα παρουσιάστρια έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση, από την οποία μπορεί να απουσίαζε ο σύζυγός της, όμως ήταν παρούσα η... κόρη τους!

Την προετοιμασία της ως νύφη μοιράστηκε η Ελεονώρα Μελέτη ανήμερα της πέμπτης επετείου γάμου της με τον Θοδωρή Μαροσούλη, με τη μορφή φωτογραφικού άλμπουμ, το οποίο συνόδευσε με ένα μικρό κείμενο, όπως πάντα.

Ελεονώρα Μελέτη: Η απίθανη ανάρτηση για τη γιορτή του συζύγου της

"Στις 13:28 συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από την δίλεπτη πολιτική τελετή που μας πέρασε στα αρχεία του κράτους ως 'παντρεμένους'", γράφει η παρουσιάστρια υπογραμμίζοντας ότι "Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια… μισή δεκαετία".

"Κοιτώ τις φωτογραφίες κ είναι σαν χθες. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Ούτε το νυφικό στο χρώμα της πούδρας, ούτε τα φλατ παπούτσια, ούτε το φτερό στο κεφάλι, ούτε την υπνηλία, ούτε το μέρος που έγινε η τελετή", συνεχίζει εξηγώντας ότι η Αλεξάνδρα, η κόρη του ήταν ένας από τους μάρτυρες καθώς η ίδια ήταν 5,5 μηνών έγκυος στην τελετή.

Τέλος, η Ελεονώρα στάθηκε στη φωτογραφία με τον πατέρα της, που μοιράστηκε εξηγώντας γιατί είναι μία από τις αγαπημένες της παρότι "δεν με λες κ κούκλα αλλά ξέρετε τι αδυναμία έχω στα αυθόρμητα", όπως γράφει. "Είναι απο τις αγαπημένες μου όχι γιατί είναι αριστούργημα αλλα γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τι λέγαμε εκείνη την ώρα" εξηγεί κι εμείς χαμογελάμε μαζί της.