Η Μάρα Δαρμουσλή καμαρώνει για τον γιο της που πήρε μετάλλιο αλλά έχει μαυρισμένο μάτι

29.03.2023
Η Μάρα Δαρμουσλή καμαρώνει για τον γιο της που πήρε μετάλλιο αλλά έχει μαυρισμένο μάτι
(photo: @maradarmousli)
Περήφανη μητέρα ενός ταλαντούχου και σκληρά αγωνιζόμενου αθλητή είναι η Μάρα Δαρμουσλή και μοιράζεται δημόσια σκέψεις και συναισθήματά της.

Δύο γιους έχει η Μάρα Δαρμουσλή τον σχεδόν 17 ετών Άγγελο, από τον πρώτο της γάμο (2005 - 2008) με τον πρωταθλητή του Muay Thai, Παύλο Καπώνη, και έναν μπέμπη 14 μηνών από τον γάμο της με τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη.

Η ηθοποιός μοιράζεται πολύ συχνά στιγμές της με τον μικρούλη αλλά αυτή τη φορά ήταν η σειρά του "μεγάλου" να βρεθεί στο timeline της - και μάλιστα με μαυρισμένο μάτι.

Και εξηγούμε.

Μάρα Δαρμουσλή: Έντυσε πρώτη φορά τον γιο της για το Halloween κι εκείνος τρόμαξε μόνος του

Όπως, ίσως, ήταν αναμενόμενο, ο Άγγελος ασχολήθηκε από μικρός με το άθλημα του μπαμπά, και όπως φαίνεται, το "κατέχει" ήδη. "3η Θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Muay Thai που ολοκληρώθηκε στην Άγκυρα της Τουρκίας", διαβάζουμε στη λεζάντα της μαμάς η οποία δίνει συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική αποστολή "και στο καμάρι μου @aggeloskaponis", ιδιαίτερα.

"Είμαι περήφανη για σένα ούτως ή άλλως παιδί μου, αλλά τώρα πήρες κι εσύ μια ικανοποίηση για τις προσπάθειες σου.Το μέλλον μπροστά σου κι η αγάπη μου μαζί σου. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες τις μάνες και τους πατεράδες που βλέπουν και αγωνιούν όταν μάχονται τα παιδιά τους κυριολεκτικά και μεταφορικά", γράφει στη συνέχεια η Μάρα Δαρμουσλή κλείνοντας με ένα "Αχ"! "Αχ, Άγγελέ μου, λίγο βούτυρο δεν έβαλες στο μάτι;!", γράφει και τη "νιώθουμε" πραγματικά.

{https://www.instagram.com/p/CqXgL8xswAJ/}

Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο! Το ήξερες ότι αυτοί οι διάσημοι κύριοι και κυρίες υπήρξαν συμμαθητές;

Μια χαρά ήταν απαραίτητη για την οικογένεια η οποία έζησε έντονες στιγμές τελευταία. Τα ξημερώματα της Παρασκευής 24/3/2023 το εστιατόριο που έχει ο σύζυγός της Μάρας (ο οποίος, φυσικά, είναι και σεφ) μαζί με τον σύζυγο της Έλλης Αγγελιδάκη, Γιάννη Τσαλαπάτη, στη Νέα Σμύρνη, πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς. Η έρευνα της αστυνομίας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, ενώ, όπως δήλωσε η ίδια στις κάμερες, "δεν είχαν δεχτεί ποτέ απειλές"

Τελευταία τροποποίηση στις 29.03.2023 - 13:37