Kylie Jenner: Δήλωσε «Δεν έχω κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπό μου» και προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στα social media

Kylie Jenner: Δήλωσε «Δεν έχω κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπό μου» και προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στα social media
(photo: @kyliejenner)
Η αλήθεια είναι ότι συγκρίνοντας τις παλιές φωτογραφίες της Kylie Jenner με τις σημερινές βλέπεις μια άλλη Kylie και μάλλον για αυτό οι θαυμαστές της δεν πιστεύουν τα όσα ισχυρίστηκε πρόσφατα περί πλαστικών επεμβάσεων.

H 25χρονη ιδιοκτήτρια της Kylie Cosmetics πόζαρε για το τεύχος Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 του HommeGirls και οι φωτογραφίες αναδεικνύουν όσο τίποτα τις καμπύλες της και την ομορφιά της.

{https://www.instagram.com/p/CrKisf-A3iZ/}

{https://www.instagram.com/p/CrLztKrgBD-/}

{https://www.instagram.com/p/CrLdsMzAye0/}

Ωστόσο, ένα σχόλιό της για το πρόσωπο της ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει τους θαυμαστές της. «Νομίζω ότι είναι μια μεγάλη παρανόηση ότι έχω κάνει χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπό μου και ότι ήμουν ανασφαλές άτομο, και πραγματικά δεν ήμουν!» είπε στο περιοδικό.

«Ναι, μου αρέσουν τα σαρκώδη χείλη και ήθελα γεμάτα χείλη, αλλά μεγαλώνοντας ήμουν πάντα το άτομο με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση απ’ όλους. Είχα ένα θέμα ανασφάλειας με τα χείλη μου, έτσι έβαλα filler και ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Δεν το μετανιώνω. Αλλά πάντα νόμιζα ότι ήμουν χαριτωμένη».

Kylie Jenner: Αφαίρεσε όλα τα εμφυτεύματα από τα χείλη και έγινε μια άλλη

Ωστόσο, αρκετοί followers της στα social media δεν πείστηκαν με τον ισχυρισμό της ότι δεν έχει κάνει επέμβαση στο πρόσωπό της.

«Έχουμε μάτια αλλά εντάξει» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

«Η Kylie Jenner είπε ένα ψέμα σήμερα. Δεν έχει νόημα να λες ψέματα για πράγματα που οι άνθρωποι μπορούν να δουν με τα μάτια τους. Κανείς δεν νοιάζεται κορίτσι», είπε ένας άλλος.

Ένας τρίτος απάντησε λέγοντας: «Η εικόνα αξίζει όσο 1000 λέξεις #TwoFaces».

«Αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής βελτίωσης, Kylie. Έχεις κάνει πολλές αισθητικές βελτιώσεις» έγραψε κάποιος άλλος.

{https://www.instagram.com/p/CrMGV8zA6FT/}

Προηγουμένως, η ίδια η Jenner φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι έχει δοκιμάσει fillers σε όλο το πρόσωπό της, αποκαλύπτοντας στο Paper Magazine ότι είναι λάτρης των ενέσιμων.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έκανα επέμβαση και ανακατασκεύασα πλήρως το πρόσωπό μου, κάτι που είναι εντελώς ψευδές», είπε εκείνη την εποχή. «Δεν καταλαβαίνουν τι μπορούν πραγματικά να κάνουν τα καλοφτιαγμένα μαλλιά και το μακιγιάζ, όπως και τα fillers».

Η ίδια επιβεβαίωσε, «Είναι fillers. Δεν το αρνούμαι».

Έτσι μπράβο Kylie!

Τελευταία τροποποίηση στις 20.04.2023 - 09:35