Hilary Swank: Η εικόνα με τα νεογέννητα δίδυμα και τον νεκρό πατέρα της που τη συγκίνησε

20.04.2023
Hilary Swank: Η εικόνα με τα νεογέννητα δίδυμα και τον νεκρό πατέρα της που τη συγκίνησε
(photo: @hilaryswank)
Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει τον τελευταίο καιρό η Hilary Swank που έγινε μητέρα, για πρώτη φορά, στα 48 της χρόνια, έχοντας, όμως τον αγαπημένο της πατέρα, που δεν είναι πια στη ζωή, πάντα στην καρδιά της.

Η δις βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει εκφραστεί πολλές φορές δημόσια για το τεράστιο κενό που έχει αφήσει στη ζωή της ο θάνατος του πατέρα της, τον Οκτώβριο του 2021. Η σχέση τους ήταν πολύ στενή, κι εκείνη, μάλιστα, είχε εγκαταλείψει την καριέρα της για τρία χρόνια προκειμένου να είναι κοντά του και να τον φροντίζει.

{https://www.instagram.com/p/4NJyiap7XN/}

Η ζωή της Swank, βέβαια, άλλαξε άρδην τους τελευταίους μήνες με την εγκυμοσύνη - θαύμα, όπως την αποκάλεσε, η οποία έφερε στην αγκαλιά τη δική της και του συζύγου της, τα δίδυμα παιδάκια τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι! "Δεν ήταν εύκολο. Αλλά άξιζε!", έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την πρώτη εικόνα της με τα παιδιά της, η ηθοποιός και δέχτηκε με χαρά τις ευχές των followers της.

{https://www.instagram.com/p/Cq100EAuUbb/}

Χθες όμως, μέσα από ένα story μοιράστηκε το πιο όμορφο ρόλο που δέχτηκε ποτέ στη ζωή της. Πρόκειται για μία επεξεργασμένη φωτογραφία όπου βλέπουμε την ίδια με τα δίδυμά της και τον πατέρα της να σκύβει τρυφερά επάνω τους!

Ο Gerard Butler εξηγεί το πώς «σχεδόν σκότωσε» την Hilary Swank ενώ γύριζαν το "P.S. I love you"

"Είμαι συγκλονισμένη όχι μόνο από την υπέροχη αυτή φωτογραφία αλλά και από το ταλέντο αυτού του υπέροχου καλλιτέχνη", γράφει στη λεζάντα προσθέτοντας το όνομα του user που της έκανε αυτό το υπέροχο δώρο.

swank.jpg

H Hilary Swank και ο επιχειρηματίας Philip Schneider παντρεύτηκαν το 2018 και τον Νοέμβριο του 2022 άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους στο Architectural Digest από όπου και οι φωτογραφίες πιο κάτω.

{https://www.instagram.com/p/Ck_4LJwOcUH/}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.04.2023 - 12:32