Η Μαρία Μενούνος θα γίνει μητέρα ύστερα από προσπάθειες 10 ετών

08.02.2023
Η Μαρία Μενούνος θα γίνει μητέρα ύστερα από προσπάθειες 10 ετών
Τα χαρμόσυνα νέα μοιράστηκε η ίδια η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια έχοντας κοντά της τον σύζυγό της, Kevin Undergaro και ευχαριστώντας δημόσια (μεταξύ άλλων) την Kim Kardashian και τη Zoe Saldana για τη βοήθεια και τη στήριξη σε αυτό το δύσκολο ταξίδι.

Η Μαρία Μενούνος έχει μιλήσει επανειλημμένα για το μεγα΄λο όνειρο της μητρότητας, όπως και για τις προσπάθειες που έκανε κατά καιρούς. Παντρεμένη από το 2017 με τον έρωτα της ζωής της Kevin Undergaro - οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 1998 - η δημοφιλής παρουσιάστρια "έχει δοκιμάσει τα πάντα", όπως παραδέχτηκε ξανά στον αέρα της εκπομπής Live Kelly and Ryan όπου έκανε και τη χαρμόσυνη αποκα΄λυψη.

Μαρία Μενούνος: Οι φωτογραφίες από τον γάμο της που δεν έχεις δει

Με βαθιά συγκίνηση η 44χρονη Μενούνος ευχαρίστησε δημόσια την "υπέροχη παρένθετή τους και την οικογένειά της" ενώ στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το βίντεο της αποκάλυψης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγαπημένη της μητέρα η οποία έφυγε απο΄ τη ζωή τον Μάιο του 2021.

"Ξέρω ότι η μαμά μου ήπιε έναν ελληνικό καφέ με τον Θεό και είπε 'ήρθε η ώρα'", αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρία υπογραμμίζοντας πόσο ευγνώμων νιώθει για την ευλογία που ήρθε, επιτέλους στη ζωή τους, ενώ αδυνατεί να πιστέψει πως μοιράζεται τέτοια νέα χωρίς την ίδια φυσικά παρούσα. "Ξέρω ομως ότι εκείνη, από την άλλη πλευρά, το έκανε να συμβεί και ότι θα είναι στο πλάι μου σε κάθε βημα", συνέχισε με συγκίνηση.

{https://www.instagram.com/p/CoXgDmApXAv/}

Η Μαρία Μενούνος φορά την ελληνική σημαία και στέλνει ευχές στα ελληνικά

Η Kim Kardshian ήταν κοντά στη Μαρία από το 2018 όταν είχε πρωτομοιραστεί μαζί της την εμπειρία της παρένθετης κύησης. Θυμίζουμε ότι ύστερα από δυο φυσιολογικούς αλλά πολύ δύσκολους τοκετούς -και εγκυμοσύνες- η Kim γέννησε με αυτό τον τρόπο τα δύο μικρότερα παιδιά της.

{https://www.instagram.com/p/CoaC_HwJyJs/}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.02.2023 - 18:49