Βαρύ πένθος για τη Μαρία Μενούνος: Πέθανε η μητέρα της

03.05.2021
Βαρύ πένθος για τη Μαρία Μενούνος: Πέθανε η μητέρα της
"Ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ που την πήρε στο ελληνικό Πάσχα"

Βαρύ πένθος βιώνει η Μαρία Μενούνος, η οποία θρηνεί το θάνατο της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή του Πασχα μετά από μια μακρά μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου σταδίου 4. "RIP μαμά, ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ που την πήρε στο ελληνικό Πάσχα", έγραψε επίσης στα ελληνικά η παρουσιάστρια.

Κώστας Σπυρόπουλος: Εξιτήριο από το νοσοκομείο ύστερα από 17 μέρες - Η ανάρτηση με τις φωτογραφίες και τα "ευχαριστώ"

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο κανάλι της στο YouTube τον Απρίλιο, η 42χρονη είχε μοιραστεί το ότι και οι δύο γονείς της είχαν νοσηλευτεί μετά από θετικές εξετάσεις για το COVID-19, μόλις η οικογένειά της είχε μάθει ότι ο όγκος της μητέρας της αυξανόταν. "Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, οι γονείς μου ήταν σαν τα παιδιά μου", λέει ο Μενούνος στο βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς τη μάχη τους με τον κορονοϊό. "Τους έχω φροντίσει πλήρως τις τελευταίες δύο δεκαετίες."

Δημήτρης Μοθωναίος: "Με απείλησε η γυναίκα του ανθρώπου που με κακοποιούσε"

"Η μαμά μου ήταν υγιής μέχρι τον Αύγουστο του 2016 όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου σταδίου 4, αλλιώς γνωστό ως γλοιοβλάστωμα. Συμπτωματικά, δύο μήνες μετά τη διάγνωσή της, εγώ επίσης διαγνώστηκα με όγκο στον εγκέφαλο", είχε πει.