Sophie Turner: Το πρώτο της νυφικό ήταν μια ολόσωμη φόρμα - Οι νέες φωτογραφίες από τον γάμο στο Βέγκας

03.05.2021
Sophie Turner: Το πρώτο της νυφικό ήταν μια ολόσωμη φόρμα - Οι νέες φωτογραφίες από τον γάμο στο Βέγκας
Επέτειος γάμου για το διάσημο ζευγάρι και η νύφη μοιράστηκε μερικές απίθανες φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα.

Ήταν Πρωτομαγιά του 2019 όταν η Sophie Turner και ο Joe Jonas παντρεύτηκαν μυστικά στο Λας Βέγκας με παπά τον... Elvis. Ήταν η εποχή που η μπάντα του γαμπρού (Jonas Brothers) βρισκόταν στην πόλη για μερικές εμφανίσεις και απόφαση ελήφθη σε χρόνο μηδέν.

Δυο μήνες αργότερα, το ζευγάρι παντρεύτηκε, ξανά υπό μεγάλη μυστικότητα, στο Παρίσι και σήμερα, η Sophie γυρίζει τον χρόνο πίσω σε εκείνη τη μέρα στο Βέγκας. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε από εκείνη την ημέρα είναι απίθανες ενώ εμείς εστιάζουμε στη σατέν ολόσωμη φόρμα που επέλεξε για νυφικό.

Ιδού:

Από τότε, την ευτυχία του διάσημου ζευγαριού έχει συμπληρώσει η γέννηση της κόρης τους, Willa, τον Ιούλιο του 2020.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016 όμως είδαμε την πρώτη "επίσημη" κοινή φωτογραφία στο Instagram τον Ιανουάριο του 2017. Τον Οκτώβρη του ίδιου χρόνου αρραβωνιάστηκαν με τη Sophie να παρομοιάζει το ότι βρήκε τον άνθρωπό της με το να βρίσκει κάποιος το σπίτι μέσα στο οποίο θέλει να μείνει για πάντα. "Υπάρχει μία αίσθηση γαλήνης όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου", είχε πει χαρακτηριστικά, ενώ μιλώντας στο Rolling Stone τον Μάρτιο του 20109 είχε αποκαλύψει το εξής: "Ήμουν απόλυτα προετοιμασμένη να είμαι εργένισσα γαι την υπόλοιπη ζωή μου. Νομίζω όμως ότι μόλις βρίσκεις τον ιδανικό άνθρωπο, απλά το ξέρεις".