Κωστής Μαραβέγιας: Η απάντηση του στο αν θα ντυθεί γαμπρός

03.05.2021
Κωστής Μαραβέγιας: Η απάντηση του στο αν θα ντυθεί γαμπρός
Τελικά θα παντρευτεί ο τραγουδιστής την Τόνια Σωτηροπούλου;

Στο ερώτημα, αν θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της Τόνιας Σωτηροπούλου, κλήθηκε να απαντήσει ο Κωστής Μαραβέγιας. Στην ερώτηση "Οι καλλιτέχνες του "Face" ντύνονται κάθε εβδομάδα κάτι διαφορετικό. Εσείς πότε θα ντυθείτε γαμπρός;", εκείνος απάντησε "Αν ήταν να συμμετάσχω στο "Face” ως τραγουδιστής, το πιο πιθανό θα ήταν η παραγωγή να με έντυνε… νύφη, ως Beyoncé στο "Best thing I never had”.

Άκης Πετρετζίκης: Μοιράζεται φωτογραφίες από το δωμάτιο του γιου του

O τραγουδιστής βρίσκεται σε σχέση εδώ και χρόνια με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου με την οποία συζούν κοντά στην Ακρόπολη. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Νίκο Χατζηνικολάου, ο ίδιος είχε αναφερθεί στην αντίληψή τους για την έννοια του γάμου. "Η σχέση εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο. Με την Τόνια νιώθουμε ασφαλώς οικογένεια. Πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια μεγάλη δοκιμασία για ένα ζευγάρι το 24 ώρες, 7 ημέρες συγκατοίκηση".

Βασίλης Κικίλιας: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο του

"Με την Τόνια είμαστε ήδη παντρεμένοι. Με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι, αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι. Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δεν θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση" είχε προσθέσει.