Κώστας Σπυρόπουλος: Εξιτήριο από το νοσοκομείο ύστερα από 17 μέρες - Η ανάρτηση με τις φωτογραφίες και τα ευχαριστώ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
19:17
1/5/2021

Κώστας Σπυρόπουλος: Εξιτήριο από το νοσοκομείο ύστερα από 17 μέρες - Η ανάρτηση με τις φωτογραφίες και τα "ευχαριστώ"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τέλος στην περιπέτεια με την υγεία του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από αρκετές μέρες ο Κώστας Σπυρόπουλος είχε νοσήσει με κορονοϊό και αντιμετώπισε επιπλοκές που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Θετική είχε βρεθεί και η σύντροφός του, Χριστίνα Πολίτη, η οποία όμως το πέρασε πολύ πιο ελαφρά. Μόλις επέστρεψε γερή στα κοινά, το είχε ανακοινώσει μέσω σχετικής ανάρτησης

 

 

Σήμερα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να πάρει εξιτήριο ο Κώστας Σπυρόπουλος, ύστερα από 17 μέρες νοσηλείας και 10 ακόμη, νωρίτερα, στο σπίτι, όπως διαβάζουμε στη μακροσκελή λεζάντα με την οποία συνοδεύει τις φωτογραφίες από τις μέρες αυτές στο νοσοκομείο, που μοιράστηκε.

Ιδού τα όσα έγραψε στην πρώτη ανάρτησή του μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει ύστερα από τις κατηγορίες συναδέλφων του για ανάρμοστη συμπεριφορά. Στα "ευχαριστώ" του ξεχωρίζει, σίγουρα, αυτό που αφιερώνει στη "Χριστίνα του", η οποία, όπως γράφει στάθηκε ακλόνητη στο πλευρό του.

Περαστικά

 

1 Μαίου, Ανάσταση. Μετά από 17 ημέρες στο νοσοκομείο και 10 προηγούμενες στο σπίτι. Παλεύοντας με βαριά πνευμονία του covid-19. Βασικό συναίσθημα η βαθιά ευγνωμοσύνη για τους γιατρούς, νοσηλευτές και νοσοκομειακό προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού, που με απόλυτη αυταπάρνηση επιτελούν το έργο τους για να επιτευχθεί το μέγιστο. Ένα δημόσιο νοσοκομείο καλύτερο από οποιοδήποτε ιδιωτικό-σε όλα.
17 ημέρες που ο χρόνος σταματά για τον ασθενή, όμως για εκείνους είναι πάντα λίγος. Τρέχουν, ασταμάτητα, παλεύουν, κάνοντας διπλές βάρδιες χωρίς ρεπό, για να κερδίσουν χρόνο, να κάνουν κάτι παραπάνω.
17 ημέρες που οι σκέψεις εναλλάσσονται με ρυθμούς τρελούς, που ή απελπισία και ο φόβος καταρρακώνουν. Που η τόσο απαραίτητη αισιοδοξία εμφανίζεται μόνο στιγμιαία και όλα αναθεωρούνται.
Εκεί ξεκινά ο Πολιτισμός: στην προσπάθεια του ανθρώπου να σώσει τον άνθρωπο. Nα του δώσει πίσω τη ζωή του. Εκεί που, ανάμεσα σε μάσκες οξυγόνου, μονοκλωνικά αντισώματα, κορτιζόνες, κακές αξονικές και δυνατές αντιβιώσεις, χορηγείται και η ελπίδα. Εκεί, που το κλίμα είναι επιχειρησιακό και νοσηλευτές"αστροναύτες" με νεοαποκτημένα μηχανήματα υψηλής ροής οξυγόνου (high flow) μάχονται να σε απομακρύνουν από τη διασωλήνωση.
17 ημέρες δικού τους αγώνα για το δικό μου οξυγόνο.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου έναν ένα ξεχωριστά. Τους γιατρούς μου Μαρία Δαφνή, Φωτεινή Τσιουραντάνη, Ζωή Προγκάκη, Νίκο Φέτση, Δανιήλ Ναζαρη, Βασιλική Παπανικολάου , Μιχάηλ Κοκκινοπλίτη καθώς και τον προσωπικό γιατρό και φίλο Τάκη Μπεχράκη. Τους νοσηλευτές Ελένη Μαρκοπούλου, Αγγελική Ζουλάκη, Πηνελοπη Δαγρέ, Αναστασία Συρογιάννη, Χρυσοβαλάντη Πατηθρα, Ειρήνη Γαλάνη, Άννα Τσιάρα ,Αναστασία Κούτρα, Ελευθερία Πλατιά, Ευαγγελία Γατζούδη, Ελεάνα Κώτση, Σοφία Παπαγεωργίου, Κατερίνα Παππά, Ελένη Γυριχίδη και Κατερίνα Γιωτοπούλου.
Ευχαριστώ τους φίλους μου που ήταν δίπλα μου στα τόσο δύσκολα, πολύτιμους συνεργάτες, νέους και παλιούς που μου κρατούσαν το χέρι από μακριά, που δεν με άφησαν μόνο ούτε ένα λεπτό. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και ειδικά τη Χριστίνα μου, που παραμένει δίπλα μου ακλόνητη.
Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία :το απόλυτο αγαθό.
#eleftheria #covid19 #staysafe #vaccine #erythroshospital

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ