Η Μαρία Μενούνος θα γίνει μητέρα - Ο ρόλος της Kim Kardashian

20.10.2018
Η Μαρία Μενούνος θα γίνει μητέρα - Ο ρόλος της Kim Kardashian
Έτοιμη για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της η δημοφιλής ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια.

Πανευτυχής, στο πλευρό του εδώ και 20 χρόνια συντρόφου της -και νυν συζύγου της- Keven Undergaro, η Μαρία Μενούνος είναι έτοιμη να γίνει μητέρα.

Η 40χρονη παρουσιάστρια που πριν από λίγες μέρες παντρεύτηκε στην πατρίδα του πατέρα της, δεν έχει κρύψει ποτέ τις προσπάθειες που έκανε για να μείνει έγκυος, ούτε και τη στεναχώρια της κάθε φορά που αυτές αποτύγχαναν.

To 2011, μάλιστα, είχε αποφασίσει να καταψύξει τα ωάριά της για σιγουριά, για να μπορεί να κάνει παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία, ενώ είχε τονίσει πως με το σύντροφό της θα προσπαθήσουν να συλλάβουν φυσιολογικά όταν έρθει η στιγμή. Προφανώς, όμως, αυτό δεν κατέστη δυνατό και καθώς ούτε και οι εξωσωματικές απέφεραν τα ζητούμενα αποτελέσματα, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να ακολουθήσει άλλον δρόμο. Αυτόν της παρένθετης μητέρας.

Διάβασε επίσης: Διάσημοι που έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας [photos]

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, με αφορμή τον γάμο της, στη Σόνια Καζόνι και το περιοδικό People, η Μαρία αποκάλυψε ότι οι δυσκολίες γονιμότητας προφανώς είχαν κάποια σχέση με την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο και πια, η λύση της παρένθετης αποτελεί μονόδρομο:

Νομίζω πως η διαδικασία μπορεί να επιδείνωσε την κατάσταση – γιατί όπως μου είπε ο γιατρός μου ο όγκος προϋπήρχε χρόνια. Θυμάμαι πριν από δέκα χρόνια είχα αντιμετωπίσει κάποιες επίμονες εξάψεις, αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Όταν παίρνεις ορμόνες, όμως, όλα μεγαλώνουν. Ο όγκος έχει αφαιρεθεί επιτυχώς, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είναι καλύτερα να μην ξανακάνω άλλη εξωσωματική, θα ήταν μεγάλο ρίσκο. Έτσι, αποφασίσαμε με τον Keven να εξετάσουμε την προοπτική της παρενθετότητας. Θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία της εγκυμοσύνης και λυπάμαι που δεν θα έχω αυτή την ευκαιρία. Όμως, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Σκεφτόμαστε, λοιπόν, να μπούμε στη διαδικασία να αποκτήσουμε μωρό μέσω παρένθετης μητέρας – θα το συζητήσουμε πιο αναλυτικά στο ταξίδι του μέλιτος και επιστρέφοντας στην Αμερική θα ξεκινήσουμε

Πριν από τον γάμο, η Μαρία είχε μιλήσει σχετικά στο περιοδικό Us Weekly, και αποκάλυψε ότι τα πρώτα βήματα προς το "ζητούμενο" είχαν ήδη γίνει μέσω της καλής της φίλης Kim Kardashian, η οποία υποδέχτηκε το τρίτο της παιδάκι μέσω παρένθετης. "Η Kim με έφερε σε επαφή με όλους τους ανθρώπους της", είχε δηλώσει τότε η Μενούνος και σήμερα, με ανάρτησή της στο Instagram επιβεβαιώνει το... "Ώρα Μηδέν" του ζητήματος.

"Είμαι έτοιμη. Έτοιμη να ξεκινήσω μια οικογένεια, έτοιμη να δημιουργήσω cool πράγματα. Αυτότο επόμενο κεφάλαιο θα είναι συγκλονιστικό", γράφει μεταξύ άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της και εμείς μόνο "Καλή επιτυχία" μπορούμε να της ευχηθούμε!