Η Μαρία Μενούνος και ο Keven Undergaro αποκάλυψαν το φύλο του παιδιού που περιμένουν και το παιχνίδι με το όνομα

24.04.2023
Η Μαρία Μενούνος και ο Keven Undergaro αποκάλυψαν το φύλο του παιδιού που περιμένουν και το παιχνίδι με το όνομα
Ύστερα από προσπάθειες 10 ετών, η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Keven Undergaro θα γίνουν γονείς, μέσω παρένθετης μητέρας και μόλις ανακοίνωσαν το φύλου του μωρού.

Ένα κοριτσάκι για το ζευγα΄ρι που μπορεί να παντρεύτηκε τον Δεκέμβρη του 2017 στην Times Square της Νέας Υόρκη και τον Οκτώβριο του 2018 στην Ελλάδα, όμως η σχέση τους μετρά από το 1988 (!) Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ που δεν έχει κρύψει ποτέ τις προσπάθειες για ένα παιδί.

Η ώρα αυτή έφτασε και πριν από μερικούς μήνες η 44χρονη ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως η παρένθετη μητέρα την οποία επέλεξαν με μεγάλη αγάπη και "σπουδή" είναι έγκυος και κυοφορεί το παιδί τους.

Τώρα, η Μαρία, έχοντας στη πλευρο΄ της τον αγαπημε΄νο της, αποκάλυψε πως περιμένουν ένα κοριτσάκι. Ο Keven μάλιστα αστειεύτηκε ότι το όνομά της θα είναι Gertrude (πρόσθεσε και το Mona λίγο αργότερα) με τη Μαρία να ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

"Εδώ και 10 χρο΄νια που προσπαθούμε για ένα παιδί", είπε η Μενούνος με τον γνωστό, γλυκύτατο τρόπο της, "έχουμε σκεφτεί ένα σωρό ονόματα και έχομε καταλήξει στο ωραιότερο", ολοκλήρωσε η παρουσιάστρια συμπληρώνοντας όμως πως δεν το αποκαλύπτουν ακόμη. "Περιμένουμε να τη δούμε πρώτα και να κάνουμε την όποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, αν χρειαστεί", είπε η Μαρία.

{https://www.instagram.com/p/CrbE6xbJ43-/}

Με το καλό να γεννηθεί το παιδάκι τους. Με την αφορμή θυμόμαστε τα συγκινητικά λόγια για την αγαπημένη της μητέρα που είχε χάσει πρόσφατα, που είχε μοιραστεί η Μαρία Μενούνος τη στιγμή που ανακοίνωνε ότι, επιτέλους, θα γίνει κι εκείνη μητέρα.

"Ξέρω ότι η μαμά μου ήπιε έναν ελληνικό καφέ με τον Θεό και είπε 'ήρθε η ώρα'", ανέφερα χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια τονίζοντας πόσο ευγνώμων νιώθει για την ευλογία που ήρθε, επιτέλους στη ζωή τους, ενώ αδυνατεί να πιστέψει πως μοιράζεται τέτοια νέα χωρίς την ίδια φυσικά παρούσα. "Ξέρω ομως ότι εκείνη, από την άλλη πλευρά, το έκανε να συμβεί και ότι θα είναι στο πλάι μου σε κάθε βημα", συνέχισε με συγκίνηση.

Η Λίτσα Μενούνος έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2021 και η κόρη της είχε μοιραστεί το ταξίδι της βήμα βήμα με όλο τον κόσμο.
Τελευταία τροποποίηση στις 24.04.2023 - 18:53