Η Sofia Richie παντρεύτηκε και ο πατέρας της, Lionel Richie, έκανε την πιο συγκινητική ανάρτηση

25.04.2023
Η Sofia Richie παντρεύτηκε και ο πατέρας της, Lionel Richie, έκανε την πιο συγκινητική ανάρτηση
(photo: @lionelrichie)
Μία από τις πιο όμορφες νύφες που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό με τρία διαφορετικά νυφικά του οίκου Chanel, το ένα καλύτερο από το άλλο. Η Sofia Richie έλαμπε στο πλευρό του πατε΄ρα της, αρχικά, και του συζύγου της αργότερα.

Οι εικόνες από τον μαγευτικό γάμο της Sofia Richie, κα΄νουν τον γύρο του διαδικτύου και, πραγματικά, κόβουν την ανάσα. Η κόρη του Lionel Richie και της δεύτερης συζύγου του, Diane Alexander, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, μουσικό παραγωγό, Elliott Grainge, στις 22/4,στη Νότια Γαλλία σε ένα άκρως κινηματογραφικό background, ενώ την παράσταση, εκτός από την ίδια έκλεψε και ο πατέρας της, ο οποίος δεν έκρυδε τη συγκίνησή του.

Μέσα σε ε΄να παραμυθένιο σκηνικό, ο Lionel Richie συνόδευσε την κόρη του, ενώ στην ανάρτηση που της αφιε΄ρωσε δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

sophia-richie-gamos-2.jpg

Και ο Lionel Richie στην Ελλάδα με όλη την οικογένεια - Ναι, είναι και η Sofia και η Nicole μαζί του

sophia-richie-gamos-1.jpg

Μεταξύ των φωτογραφιών που μοιράστηκε ο περήφανος πατέρας ήταν και αυτή με τη νύφη και τη μεγαλύτερη (υιοθετημένη) κόρη του, Nicole Richie και μία με τους νεόνυμφους, φυσικά. Όσο για το τρίτο παιδί του, τον Miles; Η απουσία του συζητήθηκε αλλά έμεινε χωρίς επίσημη εξήγηση.

sophia-richie-gamos-4.jpg

sophia-richie-gamos-3.jpg

"Το κοριτσάκι μου μεγάλωσε και ξεκινά το δικό του ταξίδι με τον έρωτα της ζωής της. Θα είσαι πα΄ντα το μικρό που πουλάκι, αλλά είμαι τόσο περήφανος για τη γυναίκα που έχεις γίνει. Ατελείωτη αγάπη σε σένα και τον Elliot", γράφει ο 73χρονος θρύλος της μουσικής και ιδού η ανάρτησή του στην οποία η Sofia απάντησε με ένα σχόλιο: "Σ' αγαπώ τόσο πολύ, μπαμπά".

{https://www.instagram.com/p/Crb8YuTviMp/}

sofia.jpg

Ο Elliott έκανε πρόταση στη Sofia τον περασμένο Απρίλιο στη Χαβάη, ύστερα από έναν, μόλις χρόνο σχέσης, όμως οι οικογένειές τους γνωρίζονται για πάνω από 20 χρόνια. "Το 'για πάντα' δεν είναι αρκετό", έγραψε σ' εκείνη την ανάρτηση η 24χρονη καλλονή.

{https://www.instagram.com/p/CclL4g2pUS0/?hl=en}

Ποιοι διάσημοι σταρ έχουν υιοθετήσει παιδιά

Όσο για τις δικές της γαμήλιες αναρτήσεις; Η Sofia άφησε μερικές μέρες να περάσουν και σήμερα, γέμισε το Instagram με ονειρεμένες εικόνες από τις πιο όμορφες, όπως λέει, μέρες της ζωής της, ενώ δεν κρύβει την ευτυχία του να παντρεύεσαι τον καλύτερό σου φίλο..

{https://www.instagram.com/p/CrbrhZIOGRZ/}

{https://www.instagram.com/p/Crc1CJCAJ5F/}

Μία από τις πιο κομψές νύφες που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Ιδού και τα τρία διαφορετικά νυφικά που δημιούργησαν οι άνθρωποι του Οίκοι Chanel ειδικά για εκείνη.

{https://www.instagram.com/p/CrX9UtWs_it/}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.04.2023 - 12:33