Αφροδίτη Σκαφίδα - Πύρρος Δήμας: Η τρυφερή φωτογραφία από Σαντορίνη και ποια Survivor την τράβηξε

25.04.2023
Αφροδίτη Σκαφίδα - Πύρρος Δήμας: Η τρυφερή φωτογραφία από Σαντορίνη και ποια Survivor την τράβηξε
(photo: @afroditiskafida)
"Στην αγκαλιά σου είμαι εκεί που θέλω να είμαι", λέει για τον αγαπημένο της η Αφροδίτη Σκαφίδα και δείχνει να έχει αφήσει, για τα καλά, πίσω της τον Άγιο Δομίνικο.

Ξένοιαστες διακοπές κάνουν η Αφροδίτη Σκαφι΄δα με τον σύντροφό της, Πύρρο Δήμα και εκείνη, μάλιστα έκανε και μια πολύ τρυφερή ανάρτηση. Η αθλήτρια που πέρασε στους προηγούμενους μήνες στον Άγιο Δομίνικο συμμετέχοντας στο Survivor All Star φαίνεται ότι έχει ηρεμήσει πολύ και απολαμβα΄νει τη γαλήνη και την αγκαλιά του αγαπημένου της όσο τίποτα. Σίγουρα και το μέρος που επέλεξαν για να ξεκουραστούν παίζει τον ρόλο του.

Τη μαγευτική Σαντορίνη, επέλεξαν ως προορισμό, λοιπόν, και από τη μοναδική Καλντέρα και το τρυφερό στιγμιότυπο.

"Στην αγκαλιά σου είμαι ακριβώς εκεί που θέλω να είμαι", γράφει στη λεζάντα η Αφροδίτη Σκαφίδα και ανάμεσα στα σχόλια αποκαλύπτεται η ταυτότητα του ανθρώπου που έκανε το κλικ!

{https://www.instagram.com/p/CrbX2NPMsTJ/}

Ο λόγος για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία βρίσκεται μαζί με το ζεύγος (και την ευρύτερη παρέα) στο Κυκλαδίτικο νησί.

Το μοντέλο, που πέρασε επίσης από το Survivor All Star αλλά αποχώρησε οικειοθελώς σχετικά νωρίς αφήνοντας πίσω τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, έσπευσε να μαρτυρήσει πως ήταν εκείνη που φωτογράφησε τους φίλους της.

vri.jpg

Οι τρεις φίλοι είχαν μοιραστεί κι άλλες στιγμές τους από το νησί λίγες μέρες νωρίτερα.

dimas-skafida.jpg

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, με τη σειρά της, μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών με φόντο τη συγκλονιστική θέα της Καλντέρας και στη λεζάντα ένα σαφές μήνυμα γεμάτο "νόημα" και παραλήπτες προς πάσα κατεύθυνση.

"Να τους ξεκόβεις ξαφνικά, σιωπηλά και απότομα , ξέρουν ακριβώς τι έχουν κάνει", γράφει το μοντέλο και ο... νοών νοείτο.

{https://www.instagram.com/p/CrbVdzVsyr9/}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.04.2023 - 11:56