Michelle Pfeiffer: Δημοσίευμα τη θέλει να μισεί με πάθος το Grease 2 κι εκείνη απάντησε με τον καλύτερο τρόπο

25.04.2023
Michelle Pfeiffer: Δημοσίευμα τη θέλει να μισεί με πάθος το Grease 2 κι εκείνη απάντησε με τον καλύτερο τρόπο
Η Michelle Pfeiffer ως Stephanie Zinone στο Grease 2 (1982)
Δεν "μάσησε" τα λόγια της η Michelle Pfeiffer στην οποία δεν αρέσει "να γράφει ο καθένας ό,τι θελει" για εκείνη. Της βγάζουμε το καπέλο.

Ήταν 1982, με την προβολή του Grease 2 που ο κόσμος όλος γνώρισε (και λάτρεψε) την πανέμορφη, ξανθιά ηθοποιό που, κατά κάποιον τρόπο, πήρε τη σκυτάλη από την Olivia Newton John.

Η Michelle Pfeiffer ήταν η Stephanie Zinone, η αρχηγός των θρυλικών Pink Ladies της δικής της (δεύτερης) φουρνιάς και με αυτό το ροζ τζάκετ άρχισε να γράφει τη δική της πορεία στον κινηματογράφο που μέχρι και σήμερα συνεχίζεται λαμπρότατη. Ιδού και μια σύντομη υπενθύμιση.

{https://www.youtube.com/watch?v=tJlZ2_TXw8E&ab_channel=Name}

Αυτό τον καιρό οι ταινίες Grease ήρθαν ξανά στο προσκήνιο με την προβολή της ταινίας Rise of the Pink Ladies από την Paramount Plus.

{https://www.instagram.com/p/CrG5p3GAq4L/}

Με αυτή την αφορμή, λοιπόν, η Michelle μοιράστηκε πριν από μερικές με΄ρες τις ευχές της και σε αυτό το "σετ" τον ροζ κοριτσιών "Καλή επιτυχία" και το έκανε με ένα ποστ στο οποίο συμπεριέλαβε εκτός από τη φωτογραφία της δικής της ομάδας, του 1982, και αυτή των πρώτων Pink Ladies του Grease του 1978.

"Cheers to the next generation of Pink Ladies!", γράφει η 64χρονη σταρ και ιδού.

{https://www.instagram.com/p/CqtXI-XvEbU/}

Χθες όμως, έκανε μια άλλη, πολύ διαφορετική ανάρτηση, μέσω stories, αυτή τη φορά, αλλά με το ίδιο θέμα.

Αφορμή ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας BuzzFeed που παραθέτοντας "αυτούσια" λόγια της τής αποδίδει, επί της ουσίας, "αφορισμό" της συγκεκριμένης ταινίας.

Michelle Pfeiffer: Η σπάνια φωτογραφία με τα δυο παιδιά της

"Η Michelle λέει πως όταν πήρε τον ρόλο ήταν 'νέα και δεν ήξερε' ενώ η βασική της αντίρρηση εστιάζει στο πόσο κακό ήταν το φιλμ. 'Το μίσησα με πάθος αυτό το φιλμ και δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο κακό ήταν'", διαβάζουμε στο απόσπασμα που παραθέτει η πρωταγωνίστρια μαζί με το δικό της σχόλιο επί της πραγματικότητας .

"Αυτή η δουλειά υπήρξε ανέκαθεν και θα είναι για πάντα πολύ ιδιαίτερη για εμένα και την ιστορία μου", γράφει η Michelle υπογραμμίζοντας δεικτικά πως "δεν θα έπρεπε να παίρνουμε σοβαρά εκδόσεις που δεν ασχολου΄νται ούτε να γράψουν σωστά το όνομα εκείνου με τον οποίο ασχολούνται, πόσο μάλλον το τι έχει πει ο ίδιος". Και στο screen shot που παραθέτει βλέπουμε πως την αναφέρουν ως Michelle Pheiffer.

michelle-pfeiffer-grease-2-1.jpg

Καλά έκανε και δεν το άφησε να πέσει κάτω, λοιπόν, η Michelle Pfeiffer. Ίσως κα΄τι "σώσει" από μελλοντικά "τέρατα" του είδους!

Τελευταία τροποποίηση στις 25.04.2023 - 14:02