Michelle Pfeiffer: Η σπάνια φωτογραφία με τα δυο παιδιά της

01.10.2021
Michelle Pfeiffer: Η σπάνια φωτογραφία με τα δυο παιδιά της
Δεν μοιράζεται συχνά τόσο προσωπικές στιγμές η διάσημη ηθοποιός.

Η Michelle Pfeiffer έχει δυο παιδιά παρότι έμεινε μία φορά έγκυος. Πριν γνωρίσει τον ακόμη και σήμερα σύζυγό της, συγγραφέα και παραγωγό, David E. Kelley, η διάσημη ηθοποιός είχε ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για την υιοθεσια της Claudia Rose. Τελικά η υιοθεσία πραγματοποιήθηκε και η μικρούλα βαφτίσηκε την ημέρα του γάμου των θετών της γονιών, το 1993.

Έναν χρόνο αργότερα γεννήθηκε ο βιολογικός γιος του ζευγαριού, John Henry, ο οποίος γενικά αποφεύγει τα social media.

Η Michelle Pfeiffer έγκυος: Μια, πραγματικά, απίθανη φωτογραφία

Η σπάνια throwback ανάρτηση

Με αφορμή της διεθνείς μέρες κόρης και γιου που γιορτάστηκαν πρόσφατα η Michelle Pfeiffer μοιράστηκε μια φωτογραφία της και με τα δυο παιδιά της όταν ήταν μικρά.

«Λατρεύω αυτούς τους δυο κατεργάρηδες. Από τη στιγμή που γεννήθηκαν έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν στη ζωή μου ένα νόημα με βάθος που δεν μπορεί να μετρηθεί. Με 18 μήνες διαφορά μεταξύ τους. Καλύτεροι φίλοι. Αχώριστοι 🙏❤️», γράφει στη λεζάντα η 63χρονη ηθοποιός και συγκινεί.

Michelle Pfeiffer: Η τρυφερή ανάρτηση για την 27η επέτειο γάμου της

Όταν η Michelle Pfeiffer ζωγραφίζει τη Michelle Pfeiffer

Η βόλτα στα μαγαζιά με την Claudia Rose

Πριν από λίγο καιρό η Pfeiffer είχε μοιραστεί μία φωτογραφία από μια βόλτα στην πόλη που έκανε με την κόρη της, η οποία είναι σήμερα 28 ετών.

Η Pfeiffer είναι μία από τις πολλές διασημότητες που μίλησε για το πώς η υιοθεσία άλλαξε τη ζωή της και στη συνέχεια ακολούθησε την υπόσχεσή της να μην αναγκάσει τα παιδιά της να ζήσουν μια ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.