Η Μάρα Δαρμουσλή είναι έγκυος: Η απίθανη ανακοίνωση και το φύλο του μωρού

01.10.2021
Η Μάρα Δαρμουσλή είναι έγκυος: Η απίθανη ανακοίνωση και το φύλο του μωρού
Δεύτερη φορά μητέρα ετοιμάζεται να γίνει η ελληνίδα ηθοποιός και μοντέλο.

Η Μάρα Δαρμουσλή έχει έναν γιο 16 ετών, πια, τον Άγγελο και τώρα περιμένει το δεύτερό της παιδί, καρπό του ερωτά της με τον νυν σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη.

Η Μάρα και ο γνωστός έλληνα σεφ παντρεύτηκαν τον περασμένο Σεπτέμβρη και τώρα ετοιμάζονται να υποδεχτούν το νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Η ανακοίνωση

Την ανακοίνωση για τα ευχάριστα νέα έγινε από την ίδια τη Μάρα με μια απίθανη, υποβρύχια φωτογραφία. Με στίχους από το τραγούδι των Nirvana "Smells Like Teen Spirit" και μία αναφορά στο θρυλικό τους εξώφυλλο με το μωράκι στην πισίνα, η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί, εκφράζοντας, ταυτόχρονα, την αγάπη της στον σύζυγό της.

«..I'm worse at what I do best
And for this gift I feel blessed
Our little group has always been
And always will until the end.."
.
@vassilistsatsakischef Σ'αγαπώ από τον πάτο της πισίνας μέχρι τ'αστέρια!❤, »διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού η ανάρτηση που έκανε

Το φύλο του μωρού

Η Μάρα Δαρμουσλή εκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα αποκάλυψε ότι διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ στην ερώτηση σχετικά με το φύλο του μωρού απάντησε ότι είναι «το κορόιδο της οικογένειας».

«Κρυμμένο μου το έχουν το φύλο! Θα μου το κάνουν έκπληξη! Είμαι το κορόιδο της οικογένειας. Σιγά σιγά μαθαίνεις ότι κουνιέται, σιγά μαθαίνεις το φύλο. Πλέον έχει προχωρήσει η τεχνολογία και στα λένε από τον τρίτο μήνα», είπε χαρακτηριστικά.

«Μ' έναν πόνο», να ευχηθούμε εμείς.