Madonna: O γιος της, David Banda έγινε 16 χρονών και το γιόρτασε με ένα απίθανο πάρτι

01.10.2021
Madonna: O γιος της, David Banda έγινε 16 χρονών και το γιόρτασε με ένα απίθανο πάρτι
Η Madonna γιόρτασε μαζί με τον γιο της, David Banda τα 16α γενέθλια του, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ο οποίος απεικονίζεται στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η ποπ σταρ με τους followers της στο Instagram.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μεγάλωσες και έγινες αυτός ο νεαρός άντρας! Αυτός ο καλλιτέχνης. Αυτός ο αθλητής. Αυτός ο εκφραστικός και χαρισματικός άνθρωπος», έγραψε η περήφανη μαμά ανεβάζοντας ένα slideshow με φωτογραφίες του έφηβου γιου της, στο πέρασμα των χρόνων. «Ποιος φανταζόταν όταν σε γνώρισα στο ορφανοτροφείο Home of Hope στο Μαλάουι, πίνοντας κόκα κόλα από μπιμπερό και χωρίς πάνες, ότι θα γίνεις αυτή η δύναμη της φύσης; Happy Sweet Sixteen! Είμαι τόσο περήφανη για εσένα!».

Madonna: Συγκινεί το σπάνιο βίντεο με τα έξι της παιδιά και τον αγαπημένο της

Η Μadonna υιοθέτησε τον David από ορφανοτροφείο του Μαλάουι το 2006, όταν ήταν με τον τότε σύζυγό της Guy Ritchie. Είναι το τρίτο σε σειρά από τα έξι παιδιά της 63χρονης τραγουδίστριας, τρία εκ των οποίων υιοθετήθηκαν από το ίδιο ορφανοτροφείο με τον David- η 15χρονη Mercy James και τα εννιάχρονα δίδυμα Stella και Estere. Η βασίλισσα της ποπ έχει επίσης την 24χρονη Lourdes, με τον πρώην σύντροφο της Carlos Leon και τον 21χρονο Rocco με τον Ritchie.

Οι φωτογραφίες της μαμάς έδωσαν μια γεύση από το πάρτι γενεθλίων του David, που πραγματοποιήθηκε στην αυλή του νέου τους σπιτιού-μια κατοικία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων την οποία αγόρασε νωρίτερα φέτος από τον τραγουδιστή The Weeknd. Η αυλή, στην οποία υπήρχε μια υπέροχη πισίνα υπερχείλισης, ήταν στολισμένη με μια τεράστια οθόνη μπαλονιών που έγραφε το όνομα του David.

«Sweet 16 στη νέα μας αυλή!» Η Madonna έγραψε λεζάντα στο καρουζέλ των φωτογραφιών. «Τόσα πολλά για να είσαι ευγνώμων !!».

Η κόρη της Madonna με το νυφικό από το "Like a Virgin"

Ο λογαριασμός της Madonna στο Instagram εμφανίζει τα παιδιά της πιο συχνά τον τελευταίο καιρό. Τον Αύγουστο, μοιράστηκε ένα βίντεο από το πάρτι των 9ων γενεθλίων της Stella και της Estere.