Νάντια Μπουλέ: Αυτό είναι το σπάνιο όνομα που θα δώσει στην κόρη της

30.09.2021
Νάντια Μπουλέ: Αυτό είναι το σπάνιο όνομα που θα δώσει στην κόρη της
Η παρουσιάστρια είναι μια χαρούμενη νέα μανούλα

Μια ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της διανύει η Νάντια Μπουλέ, η οποία πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με το σύντροφό της, Γιώργο Ισάακ.

Τζούλια Νόβα: "Ήταν μηδαμινές οι πιθανότητες να μείνω έγκυος"

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Ισαάκ λέγοντας: "Είναι πολλά τα χρόνια που είμαστε μαζί, αλλά νομίζω ότι στο ξεκίνημα της σχέσης μας ήταν πολύ βοηθητικό ότι γνωριζόμασταν καλά και ξέραμε πώς λειτουργεί ο καθένας ακόμα και στην προσωπική του ζωή, γιατί είχαμε ζήσει πολλά ως φίλοι και συνεργάτες."

Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Σήμερα ο γάμος τους και η βάφτιση του γιου τους - Πώς θα ονομάσουν τον μικρό

Η ίδια αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, το οποίο θα είναι Σεμέλη-Ρωξάνη.

Η γνωριμία και η συνεργασία του ζευγαριού

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια και τα τελευταία δύο χρόνια συγκατοικούν στον Χολαργό. Γνωρίστηκαν στο θέατρο και έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο θέατρο, όπως στα μιούζικαλ "Rocky Horror Show", "Cabaret" και "Chicago".

Η σχέση τους και το ενδεχόμενο ενός γάμου

Σε παλιότερη συνέντευξη της, έχει δηλώσει: "Δεν νομίζω να γραφτεί ποτέ ότι παντρεύομαι. Το έχω ξεκαθαρίσει. Θέλω να πω δεν είναι στα άμεσα πλάνα μου, ο γάμος. Είμαι καλά, προφανώς δεν έχω κάτι να κρύψω. Γιατί να μη φαίνεται αυτό προς τα έξω; Και όταν ο άνθρωπος που είστε μαζί δεν είναι μπροστά από τα φώτα, είναι και λίγο πιο εύκολο. Δεν νομίζω ότι ο σύντροφός μου θα εμφανισθεί ποτέ με δαχτυλίδι. Κάπως βλέπουμε τα πράγματα κοινά και κάποια στιγμή που μου είχε φέρει ένα δώρο που εγώ θεώρησα ότι θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο άσπρισα και έπαθα πολλαπλό εγκεφαλικό και έτσι κατάλαβε ότι δεν είμαστε για τέτοια πράγματα".

Τα φετινά της σχέδια

Αυτήν την τηλεοπτική σεζόν, η Νάντια Μπουλέ βρίσκεται στο πλευρό του Μίνωα Θεοχάρη στην παρουσίαση του Dot.