Ποιοι διάσημοι σταρ έχουν υιοθετήσει παιδιά

13.06.2020
Ποιοι διάσημοι σταρ έχουν υιοθετήσει παιδιά
Οι οικογένειας μεγαλώνουν, ως γνωστόν, είτε μέσω της "παραδοσιακής" εγκυμοσύνης, είτε μέσω του σύγχρονου θαύματος της εξωσωματικής γονιμοποίησης, της παρένθετης μητέρας, αλλά και μέσω της υιοθεσιας, την οποία, βέβαια επιλέγουν αρκετοί ανεξάρτητα από το αν μπορούν να κάνουν παιδιά οι ίδιοι ή όχι. Η Cate Blanchett, για παράδειγμα, όταν το 2015, υιοθέτησε το τέταρτο παιδί της, την κόρη της Edith, από την Αμερική είχε δηλώσει «Υπάρχουν πολλά παιδιά εκεί έξω που δεν έχουν την καλή τύχη των βιολογικών μας παιδιών, οπότε είναι υπέροχο που καλωσορίζουμε ένα μικρό κορίτσι. Είμαστε ξετρελαμένοι». Δες λοιπόν μερικούς από τους celebrities που έχουν υιοθετήσει παιδιά.

Sandra Bullock

Η Bullock υιοθέτησε τον 10 χρονο σήμερα Louis, το 2010 όταν ήταν περίπου 3 μηνών και αργότερα υιοθέτησε τη 7χρονη Laila, όταν το κοριτσάκι ήταν 3 ετών.

Nicole Kidman και Tom Cruise

Η Nicole Kidman και ο Tom Cruise υιοθέτησαν μαζί δύο παιδιά την περίοδο που ήταν παντρεμένοι: την κόρη τους Isabella Jane, σήμερα 27 ετών και τον γιο τους Connor Anthony, που είναι 25 ετών.

Brad Pitt και Angelina Jolie

Εκτός από τα τρία βιολογικά τους παιδιά, τη Shiloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt υιοθέτησαν ακόμα τρία παιδιά. Τα ονόματά τους σε περίπτωση που δεν τα ξέρεις είναι Zahara, Maddox και Pax.

Μadonna

Η Madonna έχει δύο υιοθετημένα παιδιά, τον David και την Mercy, που γεννήθηκαν και τα δύο στο Μαλάουι.

Hugh Jackman και Deborra-Lee Furness

Ο Hugh Jackman και η σύζυγός του, Deborra-Lee Furness, έχουν δύο υιοθετημένα παιδιά, τον Οscar και την Ava.

Meg Ryan

Η Meg Ryan υιοθέτησε την κόρη της, Daisy, από την Κίνα το 2006.

Lionel Richie

O Lionel Richie υιοθέτησε τη διάσημη σήμερα κόρη του, Nicole Richie, όταν εκείνη ήταν 4 ετών.