Η Νατάσα Θεοδωρίδου απαντά δημόσια για την κόρης της και τον κορονοϊό και στέλνει το δικό της μήνυμα

11.06.2020
Η Νατάσα Θεοδωρίδου απαντά δημόσια για την κόρης της και τον κορονοϊό και στέλνει το δικό της μήνυμα
Τέλος σε μια ιστορία που φαίνεται ότι αναστάτωσε απίστευτα την οικογένειά της θέλει να βάλει η διάσημη ελληνίδα τραγουδίστρια, κάνοντας, την ίδια στιγμή, όμως, σαφή τη δική της θέση.

Μέγας σάλος προκλήθηκε χθες ύστερα από δημοσίευμα που φωτογράφιζε την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Τάκη Μπέτα ως ανεύθυνη και επικίνδυνη αφού έχοντας επιστρέψει από το Λονδίνο όπου σπούδαζε έσπασε αρχικά την καραντίνα των 14 ημερών, πλήρωσε το πρόστιμο των 5.000€ και έδωσε και ένα πάρτι στο σπίτι της όπου "έσπειρε" τον κορονοϊό από τον οποίο είχε η ίδια πρσβληθεί.

Η είδηση αναπαράχθηκε σε μεγάλο σημείο και το όνομα της 26χρονης Χριστιάνας Μπέτα ακούστηκε πλέον ανοιχτά με αποτέλεσμα η ίδια, αλλά και η οικογένεια στο σύνολό της να τοποθετηθούν μέσω δηλώσεων των δικηγόρων τους, διαψεύδοντας κατηγορηματικά κάθε σημείο του δημοσιεύματος.

Χθες, αργά το βράδυ, η Νατάσα Θεοδωρίδου θέλησε, όμως, να στείλει και ένα πιο προσωπικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, καθώς, όπως φαίνεται, είναι σίγουρη πως η επίθεση που εξαπολύθηκε είχε το πρόσωπό της ως αποδέκτη.

Ιδού τι έγραψε στη σελίδα της στο Instagram μαζί με ένα "@bbettak σε λατρευω...❤️" στη λεζάντα.

Κάτω από την ανάρτηση, τα μηνύματα συμπαράστασης προς τη Νατάσα και την κόρη της ήρθαν από όλες τις κατευθύνσεις. Από θαυμαστές, φίλους και συνεργάτες που έσπευσαν να δηλώσουν επίσημα τη στήριξή τους σε αυτή τη δύκολη στιγμή.

Ανάμεσα στα πολλά, ξεχωρίζουμε αυτά της Πέγκυς Ζήνα, του Χρήστου Μάστορα και του Γιώργου Παπαδόπουλου.