Madonna: Στην πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας της μιλά για τα παιδιά της, για αγάπη και απογοήτευση

10.07.2023
Madonna: Στην πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας της μιλά για τα παιδιά της, για αγάπη και απογοήτευση
Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την κατάρρευσή της που την οδήγησε στην εντατική η Madonna νιώθει καλύτερα και μοιράζεται το πρώτο μήνυμα προς τους θαυμαστές της.

Την πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια που ει΄χε, πρόσφατα, με την υγεία της, έκανε η 64χρονη σταρ και αποκάλυψε πως είναι στον δρόμο για την ανάρρωση ενώ ευχαρίστησε τους φανς της για τη θετική ενέργεια, τις προσευχές και τα λόγια ίασης και ενθάρρυνσης που της έστελναν όλο αυτό τον καιρό.

Η Madonna αναγκάστηκε να αναβάλλει αρκετές από τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της επικείμενης παγκόσμιας περιοδείας της καθώς η κατάστασή της χειροτέρεψε πολύ εξαιτίας μιας βακτηριακής μόλυνσης που την κράτησε στην εντατική αρκετές μέρες.

Σήμερα, νιώθωντας, προφανώς καλύτερα, έκανε την πρώτη της ανα΄ρτηση στο Instagram γράφοντας τα εξής:

"Ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια, τις προσευχές και τα λόγια ίασης και ενθάρρυνσης. Αισθάνθηκα την αγάπη σας... Βρίσκομαι στον δρόμο της ανάρρωσης και νιώθω απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες της ζωής μου".

"Η πρώτη μου σκέψη μόλις ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν που ειχε αγοράσει εισιτήριο για την περιοδεία μου. Επίσης δεν ήθελα να απογοητεύσω τους ανθρώπους που εργάστηκαν ακούραστα τους τελευταίους μήνες για να ολοκληρώσουν το σόου μου. Το σιχαίνομαι να απογοητεύω κάποιον!", έγραψε η Madonna η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει την περιοδεία της με τίτλο Celebration Tour από τον Καναδά σε λίγες μέρες.

"Η προσοχή μου τώρα εστιάζεται στην υγεία μου και στο να δυναμώσω και σας διαβεβαιώνω ότι θα επιστρέψω κοντά σας πιο σύντομα από όσο νομίζετε", συνεχίζει καταλήγοντας ότι το σχέδιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι να επαναπρογραμματιστούν οι ημερομηνίες του σκέλους της Βόρειας Αμερικής και το κομμάτι της Ευρώπης να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

{https://www.instagram.com/p/CuheQvlOgmo/}

Τελευταία τροποποίηση στις 11.07.2023 - 11:28