Madonna: Φωτογραφία από την πρώτη της έξοδο μετά την περιπέτεια της υγείας της

11.07.2023
Madonna: Φωτογραφία από την πρώτη της έξοδο μετά την περιπέτεια της υγείας της
Πολλά (και άκομψα) γράφτηκαν για την Madonna μετά από το πρόβλημα της υγείας της. Φαίνεται όμως ότι το Material Girl τα ξεπέρασε όλα και επέστρεψε δριμύτερη!

Η Madonna εθεάθη στο Upper East Side της Νέας Υόρκης την Κυριακή, στην πρώτη έξοδό της μετά την περιπέτεια της υγεία ςτης και μια TikToker την εντόπισε να συζητά με μια φίλη της. Η TikToker και Podcaster Lauren Conlin ήταν η πρώτη που είδε την τραγουδίστρια και δημοσίευσε στο TikTok φωτογραφίες της σταρ.

Οι paparazzi είχαν κατασκηνώσει έξω από το διαμέρισμά της από τότε που η βασίλισσα της ποπ επέστρεψε από το νοσοκομείο, αλλά παρέμενε κεκλεισμένων των θυρών - μέχρι την Κυριακή που εντοπίστηκε πρώτη φορά.

«Έδειχνε μια χαρά και φαινόταν να είναι σε καλή διάθεση», δήλωσε η αυτόπτης μάρτυρας. «Περπατούσε λίγο αργά, αλλά φαινόταν ότι ήταν ευχαριστημένη με αυτό που έκανε». Η 64χρονη ποπ σταρ ήταν ντυμένη casual με μαύρο μπλουζάκι και σορτς, μεγάλο καπέλο, σκούρα γυαλιά, το σήμα κατατεθέν της, βραχιόλι Kabbalah και λευκά αθλητικά παπούτσια Nike.

madonna1_1.jpg

Ακούμπησε το χέρι της σε ένα φανάρι στο πεζοδρόμιο και μίλησε με μια φίλη της, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες.

{https://www.tiktok.com/@laurenconlin4/video/7253922995092163882?_r=1&_t=8dr4mFvc5u7}

«Σήμερα βγήκε έξω και κανείς δεν κατάλαβε ότι ήταν αυτή», πρόσθεσε η ΤikToker. «Οι άνθρωποι περνούσαν δίπλα της και δεν είχαν ιδέα (ότι ήταν η Madonna)».

Με το καλό να επιστρέψει η αγαπημένη τραγουδίστρια και στην ενεργό δράση.

Εκτός από την έξοδό της αυτή, στους δρόμους της Νέας Υόρκης, η Madonna επανεμφανίστηκε και στα social media με μία ανάρτηση στην οποία μοιραζόταν σκέψεις και συναισθήματα ενώ ευχαριστούσε τον κόσμο για την αγάπη και τη θετική ενέργεια που έλαβε σε όλη αυτή τη δοκιμασία της.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.07.2023 - 11:18